Тони Шалуб се завръща като Монк във филм


Тони Шалуб се завръща като Монк във филм
Снимка: Getty Images

Психичното заболяване никога не е било популярно като характеристика на главните герои в телевизията и филмите, освен ако, разбира се, не става дума за посттравматично стресово разстройство в екшън филм. Монк е персонажът, който извежда темата за психичните заболявания на преден план в сериала, като украсява харизматичния и симпатичен главен герой с обсесивно-компулсивно разстройство. Повече от десетилетие след края на сериала Тони Шалуб се завръща като Монк в стрийминг филм, според Comic Book.

Филмът "Последният случай на г-н Монк" (Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie) ще проследи любимия ни консултант-детектив с ОКР, който се впуска в още един случай - много личен, свързан с доведената му дъщеря.

Засега в новия проект ще участва творческият екип на оригиналния сериал, включително създателят, изпълнителен продуцент и сценарист Анди Брекман, изпълнителният продуцент Дейвид Хоберман и изпълнителният продуцент/режисьор Ранди Зиск. Според Тони Шалуб филмът ще бъде 90-минутен и в него ще се завърнат "всички", т.е. целият актьорски състав.

Актьорският състав в оригиналния сериал включва Джейсън Грей-Станфорд, Тед Ливайн и Тейлър Хауърд. Не се съобщава колко от тези оригинални актьори ще се завърнат в сериала.

Разбира се, един филм за Монк няма да е филм за Монк без търсенето на някои кърпички. Неговото обсесивно-компулсивно разстройство може да е било замислено като недостатък на героя или комедиен аспект, но то се превърна в нещо, с което Тони Шалуб беше известен. Зад всеки ъгъл на сценария имаше страхотен комедиен момент и малко осведоменост за психичните заболявания и тези моменти остават силни и до днес.

Може и да е минало повече от десетилетие, откакто героят на Тони Шалуб се е появявал на екрана, но феновете определено са готови да го видят отново. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама