Това ли е истинската половинка на Виктор Стоянов? (СНИМКИ)


Това ли е истинската половинка на Виктор Стоянов? (СНИМКИ)
Снимка: bTV

По всичко личи, че любовният живот на най-желания ерген в България вълнува всички, дори и след като Виктор Стоянов не можа да намери любовта в риалити формата „Ергенът”. Само преди няколко дни Александра призна, че двамата не са заедно, а са продължили по своя път като приятели. Това разочарова доста фенове, които се надяваха именно Виктор и Алекс да са новата звездна двойка на небосклона.

Вчера пък ви споделихме, че Виктория Капитонова и Дениз Хайрула съвсем не таят топли чувства към продукцията и към Виктор. Двете красавици не скриха разочарованието си, че при влизането си в предаването, бившият спортист вече е имал изгора, която е пленила сърцето му. Повече за тази драма прочетете ТУК.

Коя обаче е мистериозната жена, която е завъртяла главата на Виктор още преди снимките на „Ергенът” и с която са продължили романса си и след предаването? Вече упорито се спряга името на Мария Тарашманова – 25-годишна инфлуенсърка.

Тя обича да пътува по света и у нас, споделяйки красиви кадри от пътешествията си си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, а най-голямо впечатление прави, че те не пропускат възможност да си харесат взаимно снимките в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама