Виктория и Дениз от „Ергенът” бесни на Виктор, ето защо


Виктория и Дениз от „Ергенът” бесни на Виктор, ето защо
Снимка: Ергенът

Едно от най-хитовите и коментирани предавания в българския ефир, „Ергенът”, приключи, но това далеч не означава, че шумът около участничките е намалял. Повечето дами, които се бориха за сърцето на Виктор Стоянов, пазят топли чувства към имението, предаването, а и към самия ерген или поне така твърдят.

Двете финалистки в риалити шоуто, Виктория Капитонова и Дениз Хайрула, съвсем не таят топли чувства към продукцията и към Виктор. Той неведнъж е споделял, че на моменти в предаването не е бил себе си и в реалността би постъпил напълно различно. Но това, което обиди двете момичета съвсем не е толкова дребно - оказа се, че при влизането си в предаването, бившият спортист вече е имал изгора, която е пленила сърцето му.

Виктория и Дениз споделиха разочарованието си със своите последователи в Instagram. Дениз беше далеч по-обидена и гневна и определено не скри чувствата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама