Благовеста и Дениз от „Ергенът” нападнаха Александра в ефир


Благовеста и Дениз от „Ергенът” нападнаха Александра в ефир
Снимка: bTV

Едно от най-гледаните и коментирани предавания в българския ефир приключи, но това далеч не означава, че шумът около участничките е намалял. Напротив, хората още по-живо се интересуват от живота на момичетата след „Ергенът”. Две от най-обсъжданите красавици, Благовеста и Дениз, дадоха първото си съвместно интервю пред Натали Трифонова. Ето какво споделиха по повод тръгването на Александра от формата:

Дениз: „Бях много изненадана, че Алекс се отказа. С Виктория даже не разбрахме какво се случва, тя много се бавеше при Виктор, нещо си говореха. Шокирах се.”

Благовеста: „ Аз пък изобщо не се учудих, очаквах го. Доколкото я познавам, тя си има голямо самочувствие и его и след това със заливането – да, очаквах го.”

Натали Трифонова попита двете участнички дали смятат, че са прекалили с нещо в имението, дали съжаляват за дадена случка или свое поведение.

Денис: „Не смятам, че съм прекалила. Имала съм по-остър език към Александра, но това не значи, че тя не си го е заслужила. Смятам, че тя много повече е прекалявала от нас, но просто не е излъчено. Истериите не сте ѝ ги виждали, само една малка част е показана, но тя изпадаше в нервна криза при всеки повод.”

Блага: „Доста от нещата, свързани с нея, остават скрити и неизлъчени. То излиза, че все едно ние сме ѝ завиждали на нея за нещо, но това не е така. Александра в прав текст ми каза, че аз нямам качествата да ѝ бъда приятел и затова така се развиха отношенията ни.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама