Виктория Капитонова: И аз бих си тръгнала на мястото на Александра


Виктория Капитонова: И аз бих си тръгнала на мястото на Александра
Снимка: Instagram

Виктория Капитонова е участничката, която буквално се бори „със зъби и нокти”, за да стигне до голямата победа в „Ергенът”. Нямаше роля, в която да не може да влезе, както и номер, който не би спогодила на своя конкурентка. Това ѝ навлече доста негативи от страна на зрителите. Днес в ефира на „Преди обед” тя сподели доста интересни неща:

„Според мен с Александра ситуацията беше различна от реалния свят. Когато си на едно място без социални контакти, без телефони,изпадаш в някакви състояние. Не мога да кажа, че това, което видях от себе си там, съм точно аз. Никога не бих изпаднала в такава агресия в реалния живот, защото имам възможност да стана и да си тръгна, когато нещо не ми харесваше. Там трябваше да си изпускам нервите и да си показвам чувствата, защото ако ги бях пестила, аз щях да съм ревлата.

Със ситуацията с джина исках да поставя точка на разговора, защото той просто не свършваше. Вие успяхте да видите само малка част от него, от скандала. Когато разбрах, че вече няма смисъл да доказвам каквото и да било, достигнах една черна точка – лисването на джина. По-скоро съжалявам, защото като се видях на екрана, разбрах, че не е красиво и не ми отива. Бих се извинила лично на Александра.

Интересно ми беше как той ще реагира. Да, той реагира в моята полза, но в същото време осъзнах, че аз ако бях на мястото на Александра нямаше да ми бъде приятно. И аз бих постъпила по същия начин, защото това е доста показателно. Нямаше как Виктор да не знае кой е направил това, беше много очевидно. Останахме само аз, Деница и Алекс на диваните. Едва ли Деница би го направила.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама