Благовеста от "Ергенът" се съблече, за да покаже несъвършенствата си (СНИМКА)


Благовеста от "Ергенът" се съблече, за да покаже несъвършенствата си (СНИМКА)
Снимка: bTV

В „Ергенът” Благовеста се показа като една от най-емоционалните участнички, които се бореха за любовта и вниманието на Виктор. Тя рядко успяваше да сдържи сълзите си, опитваше се да изпъкне с каквото ѝ хрумне и доста често се сърдеше по детски – ту на въпросния ерген, ту на някое от другите момичета.

Към днешна дата Блага гради кариера като инфлуенсър. Подобно на редица нейни колежки, български и световни, красивото миньонче проповядва приемане на тялото ни такова, каквото е, както и любов към самите нас. Тя качи снимка, на която се виждат стриите по дупето и бедрата ѝ, а под фотоса написа:

АЛЕКС ОТ "ЕРГЕНЪТ" РАЗКРИ ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СЕКСУАЛНИЯ СИ ЖИВОТ 

„Ще ви задам един малко неудобен въпрос, от който всъщност никак не бива да се срамуваме и пазим. Имате ли стрии? Познавате ли жена, която няма? А познавате ли жена, която има стрии и изпитва срам и неудобство от тях? Има една жена в инстаграм @sarashakeel , която споделя, че целта ѝ е да покаже "недостатъците" като целулит, стрии и белези като нещо красиво, с което всъщност трябва да се гордеем. Е аз реших да последвам примера й, харесва ли ви резултата? Не се срамувай от стриите си, превърни ги в изкуство!”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама