Александра от „Ергенът” призна дали с Виктор са заедно (ВИДЕО)


Александра от „Ергенът” призна дали с Виктор са заедно (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Отношенията между Александра и Виктор в предаването „Ергенът” изглеждаха наистина искрени и приказни и мнозина се надяваха точно това да е двойката на финала на шоуто. Уви, това не се случи, след като Александра върна розата на Стоянов.

Само няколко дни преди да бъде излъчен големият финал на шоуто, Александра и Виктор бяха забелязани да пият кафе заедно. Снимката бързо се разпространи онлайн, а фенове на шоуто дори спекулираха, че между двамата може да се заражда и нещо романтично. Каква е истина сподели Алекс с видео в социалната мрежа:

„Мисля, че е време да отговоря на най-задавания въпрос от вас. Освен, че много от вас ме питат дали съм с Виктор, други ми казват, че не съм права да мълча, че трябва да съобщя на моята аудитория. Днес получих зелена светлина, за да направя това нещо. Не съм с Виктор, но сме приятели. Придружи ме, когато беше събирането, защото аз преживях адски много там и той вече го е видял. Но отношенията ни са напълно приятелски. Той е едно невероятно момче и искам да му пожелая всичко най-хубаво и да бъде истински щастлив с бъдещата си приятелка, защото го заслужава. Аз съм сама, нямам приятел, може би защото нямам и време в момента. Имам много време, оправям и апартамент, който купих наскоро, така че наистина нямам време за гаджета.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама