Три звездни дуета на големия финал на X Factor


Три звездни дуета на големия финал на X Factor

Рок легендата Джо Лин Търнър забива със Славин, британската поп звезда Джеймс Артър пее в дует с Михаела, а безкомпромисният победител от X Factor 2013 Жана Бергендорф излиза на сцената с Невена Пейкова – това ще бъдат трите звездни дуета на големия финал на X Factor днес, 9-и февруари, 20.00 ч. по Нова.

Фронтменът на Rainbow и Deep Purple Джо Лин Търнър ще разтърси шоуто заедно с рок откритието на сезона Славин – двамата ще изпълнят едно от емблематичните парчета на Rainbow. Това ще бъде сбъдната мечта за родния талант, след като веднъж вече призна, че Търнър е сред ТОП 5 любимите му рок вокали.

Жана Бергендорф, която впечатли самия Саймън Кауел с таланта си, ще даде своята подкрепа за един от най-сериозните претенденти – Невена Пейкова. Двете ще направят шеметно дуетно изпълнение на вечен хит, който този път той ще прозвучи в нетрадиционен госпел вариант.

Изпълнителят на хита "Impossible" Джеймс Артър ще излезе на сцената на родния X Factor с нов аранжимент на известно парче, създаден с помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Factor UK. След като в Къщата на съдиите определи Михаела като истинска поп звезда, сега той ще пее в дует именно с нея.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама