Участничка от „Фермата“ разплака телевизионна водеща


Участничка от „Фермата“ разплака телевизионна водеща
Снимка: Facebook

Само преди броени дни една от участничките във „Фермата“ 7 напусна формата като не взе нито една точка на дуела. Красимира Дамянова, която имаше голяма агитка от съфермери, не успя да надвие противничката си Живка - една от най-силните жени в този сезон.

Краси „Танка“ както е известна сред своите приятели, не успя за вземе нито една точка в битките и напусна реалитито. Режисьорката падна драматично с 0 на 15 от водачката на камион Живка Ролева, която още в началото се закани, че няма да й даде нито точка. Елиминационният дуел стартира в петък с остри думи между съперничките. Пред всички Красимира обяви конкурентката си за "лицемерка с хората във фермата“. Живка много се ядоса от това определение и веднага й отвърна: "Заради глупавата й постъпка да ме нарече по този начин, няма да й дам нито една точка!“, закани се тя.

ЛЮБОВ ПЛАМНА МЕЖДУ ДВАМА УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФЕРМАТА

След като излезе от формата, Краси гостува на Петя Дикова. Тя успя дори да разплаче водещата с нейните откровения. Блондинката сподели, че има мечта да осинови дете, но не знае дали властите ще й позволят, защото е сама и няма партньор до себе си. Красимира сподели още, че именно осиновяването е една от нейните каузи, които искала да пропагандира в предаването.

Разкривайки мечтата си, Красимира се просълзи, като накара дори водещата да се разплаче.

Краси сподели и как се чувства след участието си:

"Във "Фермата“ спечелих много приятели, които знам, че ще видя и извън предаването. Тези, които няма да видя отвън, те губят, защото аз съм ценен човек наистина.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама