Участници и водещи ревнаха в "Игри на волята" (ВИДЕО)


Участници и водещи ревнаха в "Игри на волята" (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Епизодът на "Игри на волята", който беше излъчен вчера, със сигурност може да се нареди сред най-емоционалните в историята на риалитито. След седмици на разделение, Никол се срещна с баща си - олимпийската легенда Краси Дунев, a Виолета със своята дъщеря Денислава. Прегръдките и сълзите им от щастие трогнаха водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които също се просълзиха.

За случилото се в епизода

Бизнес дамата Виолета Стайкова спечели последната битка за спасение на Изгубените. Тя победи Никол и изненадващо се присъедини не към Старейшините, където е дъщеря ѝ Денислава, а към по-малобройните Гладиатори. Никол прекара повече от месец на Чистилището и беше последният оцелял от племето на Изгубените.

Вижте още: Мъжът на Цвети от "Игри на волята" ще ви остави без думи (СНИМКИ)

Крум Апостолов, капитанът на Гладиаторите, спечели битката срещу лидера на Старейшините Мартин Николов - Елвиса. Футболният съдия от червените отказа огромно предимство за себе си - Огърлицата на спасението и 200 златни гроша. Той избра да нахрани Гладиаторите, които след териториалната битка се оказаха на Дивата река.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама