Участник от "Игри на волята" призна, че е девствен (ВИДЕО)


Участник от "Игри на волята" призна, че е девствен (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Калоян Митов изненада съотборниците си от "Игри на волята", като във вчерашния епизод разкри, че никога не е правил секс, защото чака по-специална жена.

По време на вечерята мъжете от племето на "Гладиаторите" започнаха да коментират опита си с жените. Когато се стигна до 22-годишния модел, той леко притеснен призна: "За тези неща нямам твърде голям опит. Аз като цяло никога не съм бил с момиче. Имал съм някакви къси връзки, но...".

Вижте още: Участник от "Игри на волята" 2023 се сгоди (СНИМКИ)

Голяма част от съотборниците на Калоян не можеха да повярват, че той никога не е бил интимен с жена, като повечето го похвалиха за решението му.

"Това е много похвално. Това само показва висока ценностна система, каквато в днешно време на повечето им липсва", каза личната охрана Гатьо.

Вижте в долното видео какво още сподели Калоян за жените: 

Сподели с твоите приятели

Кой е Калоян Митов

Той е на 22 години от София. Работи като модел и се е снимал в множество музикални клипове и реклами. Дефилирал е на модните подиуми в цял свят. Носител е на титлата “Модел на годината” за 2020-та. В момента е студент по финанси в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Бил е състезател по плуване и има медали от републикански и международни състезания. През 2021 година е отличен за “Спортист на годината” на Софийския университет. Още във визитката си той призна, че няма опит в любовта.

Вижте още:  Светлана Гущерова шокира: Почнала да гладува веднага след раждането (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама