Юлиан Вергов ще води Годишните музикални награди на БГ Радио


Юлиан Вергов ще води Годишните музикални награди на БГ Радио
Снимка: БГ Радио

Юлиан Вергов ще бъде домакин на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023, които ще се проведат на 27 май от 20:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив.

"Щастието е мигове, моменти в живота, които както се казва изчезват за секунди и ето такива моменти се чувствам щастлив, защото аз наистина съм голям почитател, не казвам фен, голям почитател на БГ Радио и когато имам възможността да съм водещ на наградите, ме прави истински щастлив, колкото за кратко и мимолетно да е то." Това каза днес актьорът в сутрешния блок Стартер.

Тазгодишната церемония на награждаването обещава да бъде незабравимо музикално преживяване, като ще включва изпълнения на най-големите звезди на българската музикална сцена.  Уникално 360° изживяване ще създаде незабравими моменти за зрителите в зала Колодрум, Пловдив като предостави видимост от всяко място.

На сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 ще бъде връчена специална награда на голямата Лили Иванова. Специални изпълнения за церемонията ще представят Любо Киров, Миро, Мария Илиева, Графа и Мистерията на българските гласове, Михаела Маринова, Братя Аргирови и Тони Димитрова, Михаела Филева, Молец, Papi Hans, Дара Екимова и Тино.

Традиционната награда БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика е и единствената награда, присъждана от eкипа на БГ Радио, ще бъде връчена на поета и автор на текстове Александър Петров.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама