Уволниха Крис Нот заради обвинения в сексуално насилие


Уволниха Крис Нот заради обвинения в сексуално насилие
Снимка: Getty Images

Американският актьор Крис Нот, по-известен с ролята си на Тузара в "Сексът и градът", е отстранен от телевизионния сериал "Закрилникът" заради обвиненията в сексуално насилие срещу него. Това съобщи "Холивуд Рипортър", като се позова на изявление на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад проекта на телевизия CBS.

"Крис Нот вече няма да се снима в нови епизоди на сериала "The Equalizer", това влиза в сила незабавно", цитира изданието съвместно изявление на двете компании. В него се уточнява, че актьорът ще се появи в още един епизод, който вече е финализиран.

Решението за отстраняване на Нот от проекта идва четири дни след като се появи новината за обвиненията, отправени срещу него от две жени. И двете твърдят, че актьорът е извършил сексуално посегателство върху тях - в единия случай в Лос Анджелис през 2004 г., а във втория - в Ню Йорк през 2015 г. Нот отрича обвиненията. Непосредствено след първата обвинителна публикация обаче актьорът загуби няколко договора.

В "Закрилникът", филм за човек, готов да се притече на помощ на другите, Нот играе ролята на бивш директор на ЦРУ. Най-известен е с участието си в сериалите "Закон и ред" (Майк Логан) и "Сексът и градът" (Мистър Биг или Тузара).

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама