Валерия и Евгени съобщиха голяма новина в "Шоуто на Николаос Цитиридис" (ВИДЕО)


Валерия и Евгени съобщиха голяма новина в "Шоуто на Николаос Цитиридис" (ВИДЕО)
Снимка: facebook

От снощи два основни въпроса мъчат българското общество: Двойка ли са Валерия и Евгени от риалитито "Ергенът" и позволила ли им е мама Светла да бъдат заедно?

След като пианистът на финала на шоуто предложи брак на красивата моделка, а тя с радост прие пръстена, всички зрители на формата се вълнуват какво се случва с младите влюбени след него. 

Вижте още: Свекървище: Мрежата избухна срещу майката на Евгени (ВИДЕО)

При гостуването си тази вечер в "Шоуто на Николаос Цитиридис" Валерия и Евгени съобщиха голямата новина, че официално са двойка и в живота. Най-трудно за тях е било да крият отношенията си след излизането си от предаването, което е снимано преди 8 месеца.

Моделката и пианистът споделиха, че дълго време им се е налагало да се срещат дегизирани, за да не бъдат разпознати от минувачите по улицата.

Двамата все още не живеят заедно и отказаха да коментират дали скоро ще има сватба.

Вижте още: Горчиво: Предложение за брак в "Един за друг" (ВИДЕО)

След края на "Ергенът" Евгени и Елена са се засекли случайно, докато той е бил на кино с родителите си, но двамата само се поздравили от разстояние. Редакторката обаче е успяла да поговори с родителите му, сподели пианистът, на което Цитиридис възкликна: "Ами да се вземат тогава!".

Шоуменът изненада Евгени и Валерия, като им пусна интервю с Мика и Елена, в което редакторката сподели, че не е плакала никога толкова много, колкото за пианиста. Тя каза още, че след края на "Ергенът" е изпратила съобщение на Евгени, взе телефона си, но не успя да зареди кореспонденцията им.

"Според мен те е блокирал", каза ѝ Николаос.

"Как така?! Добре, мога да го интерпретирам. След нашата среща му написах, че му благодаря за това, че накарахме България да мечтае и да изпитва едни по-високи вибрации през риалити шоу и му благодаря за партньорството", сподели Елена.

Цитиридис веднага попита редакторката за отговора на Евгени, а тя сподели, че такъв не е имало, а просто е харесал съобщението ѝ.

Любовта на виртуоза към красивата Валерия пламна още в първия епизод на шоуто, но той умело прикриваше силните си чувства към моделката, като заформи доста голяма афера с най-голямата конкурентка на веганката - Елена. Зрителите почти до финала смятаха, че именно тя ще спечели сърцето на пианиста, но успя да си тръгне от имението на любовта само със сълзи в очите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама