Валя Балканска: Пълна лъжа е, че ще пея на концерт с Азис!


Валя Балканска: Пълна лъжа е, че ще пея на концерт с Азис!
Снимка: Facebook

Народната певица Валя Балканска каза, че е лъжа, че ще пее на една сцена с Азис, Десислава, Гери-Никол, Галена и Фики Стораро. Това заяви тя пред "България днес", след като в медийното пространство се появи информация, че ще се включи в мащабен спектакъл на 22 октомври 2022 в "Арена Армеец".

"Отказах този концерт. Организаторите искаха да подпиша договор, в който не беше разяснено нищо. Уважавам всички участници, но все пак съм жена на 81 години. Как очакват да изляза на толкова голяма сцена? Това вече е извън възможностите ми", емоционално сподели пред "България днес" обичаната българска изпълнителка, която достигна космически висоти с изпяването на "Излел е Дельо хайдутин".

По нейни думи многократно отказала участието си пред организаторите и с изненада сподели пред вестника, че няма представа защо името й продължава да стои като реклама на концерта.

"Не знам защо се продават билети за концерт с моето име. Това е истинска заблуда за хората. На тази възраст съм поела едва 1-2 участия, които са ми напълно достатъчни", добави певицата.

Спектакълът "Песните на моя народ" ще се състои на 22 октомври в столичната зала "Арена Армеец". Въпреки че информацията за събитието все още е оскъдна, билетите вече се продават. Цените им варират между 25 и 90 лв., като зависят от местоположението в най-голямата спортна зала в България. Според програмата участие ще вземат още Славка Калчева, ансамбъл "Родопа" – Смолян, и фолкпевицата Лорена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама