Ваня Джаферович с емоционално признание за новия Survivor


Ваня Джаферович с емоционално признание за новия Survivor
Снимка: Facebook

Вече ви представихме участниците в новия сезон на най-приключенското риалити – Survivor. Стана ясно и, че излъчването на епизодите почти ще съвпада с реалното време, в което се случва действието в тях. Последната изненада бе, че водещ на формата няма да е Владо Карамазов, а Ваня Джаферович.

Тази новина остави зрителите със смесени чувства, тъй като мнозина се притесниха, че бившият участник не е особено подготвен за тази роля. Това накара Джаферович да напише емоционален пост в социалната мрежа, който гласи:

"Сървайвър е неизменна част от моя живот през последните 9 години. От момента, в който Жени каза, че ми е пуснала документите за кастинг, та до ден-днешен.

Винаги съм казвал, че Сървайвър влиза в кръвта ти и никога не те пуска, пък аз извървях и доста дълъг път.

От участник, победител, през водещ на дигиталните епизоди и член на екипа, та до този, за мен най-вълнуващ момент, в който вече съм водещ.

Държа да благодаря на БТВ, че ми гласува доверие, на семейството ми, че ме подкрепи и продължава да ме подкрепя, също и на феновете на предаването, без които този формат нямаше да съществува толкова години.

А аз? Мога да ви обещая, че като типичен футболист "ще давам всичко от себе си и ще играя епизод за епизод" в новата роля на водещ. И ще го правя с много, много любов и отдаденост. Честно!

Очаква ни доста по-различен сезон от всичките досега - истинско риалити в реално време, в което и самите зрители ще взимат фундаментални решения.

90 дни, 20 души и само един победител!

И аз, де.

Survivor BG, 18-ти февруари, bTV!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама