Васил Найденов: Често пея на момичета с богати любовници и силикон, тъжно е


Васил Найденов: Често пея на момичета с богати любовници и силикон, тъжно е
Снимка: БГНЕС

„Ергенът“ събира пред екрана млади и големи, но не всички гледат в захлас. Дори напротив, по ирония на съдбата по-голяма част от зрителите на романтичното риалити са върли негови противници, които осъждат както морала на участничките, така и визиите на повечето момичета. Българските звезди не правят изключение, а Васил Найденов без притеснение сподели какво мисли за риалити формата в интервю за „Труд“.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” показа как е изглеждала преди корекциите (СНИМКА)

Ето какво каза Васил Найденов за предаването:

„Днешното поколение е възпитавано по този начин и това не е случайно. Това вече стана цял модел на поведение - виждаме, че като има абитуриентски бал и подаръкът им е нов бюст, нос, или устни... Участничките в “Ергенът” са извадка на част от българките, но не на всички - слава на Бога. Това важи и за новото поколение, което се занимава с изкуство и търгува с телата си, а и музиката им е такава. Не ме изненадва, преди години се погрижиха за това и то вече дава резултат - три поколения израснаха с попфолк в най-изопачения му вид и младите момичета виждат, че за да преуспеят трябва да имат богат любовник, да им подаряват бюст, или нос и да имат кола с шофьор, който седи и ги чака.

Често пея на такива хора, защото моите връстници не могат да си позволят да дойдат да ме гледат, нито екскурзия в чужбина, нито да си купят нови дрехи... Това е показателно за стандарта на държавата ни, въпреки че ни обясняват как са вдигнали пенсиите с 11 процента, при положение, че животът е поскъпнал със 100 процента! Ако ще и 10 пъти да ги вдигат - никаква работа! Тъжно е.

Освен това, ние плачем за войната в Украйна, същевременно децата ни ги избиват на пешеходната пътека, а държавата нехае. Плачем за чужди гробове, а нашите деца умират, докато извършителите отново ги оправдават, явно по поръчка на някого - за какво правосъдие говорим!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама