Вече е ясно с кого Златимир Йочев ще води "Тази сутрин" (СНИМКА)


Вече е ясно с кого Златимир Йочев ще води "Тази сутрин" (СНИМКА)
Снимка: bTV

Златимир Йочев вече няма да води сам сутрешния блок на bTV - "Тази сутрин". От новия сезон, който стартира на 4 септември, той ще си партнира с Мария Цънцарова.

Всеки делничен ден от 6:00 часа сутринта двамата ще представят актуални теми от обществения живот в страната, заедно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, времето и спорта.

Вижте още: Поп-фолк певицата Анелия се е омъжила? (СНИМКИ)

Кои са Златимир Йочев и Мария Цънцарова

За последните две години Златимир Йочев се превърна в едно от най-харесваните лица и спечели доверието на зрителите на bTV в България.

Мария Цънцарова е един от най-награждаваните журналисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще предостави на публиката още качествено и ексклузивно журналистическо съдържание.

"Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини – независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси. Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво“ – споделя Антон Хекимян, Директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV.

Вижте още: Годжи се осмели, разкри истината за Слави Трифонов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама