Венета Райкова издава нов провокативен роман


Венета Райкова издава нов провокативен роман

Венета Райкова с нов провокативен роман за телевизионния бизнес у нас

Отмъщение, страсти, пари, жажда за рейтинг и власт се преплитат във „Вендета“

В края на месец юни издателство "Ентусиаст" публикува "Вендета" – четвъртия роман на журналиста и телевизионен водещ Венета Райкова. "Вендета" идва след безусловния успех на "Триумфът на кучките", "Вещиците" и "Инсомния", превърнали се в бестселъри.

Трите главни героини във "Вендета" – Виктория, Марияна и Михаела – живеят в идеален свят – в света на известните и богатите, на лукса и на неограничените възможности. Блясъкът обаче се оказва привидност, параван, зад който бушуват интриги, страхове, предателства, жажда за власт и опасни игри.

Виктория е амбициозна, красива, с безупречна визия. Тя е съпруга на най-известния и влиятелен телевизионен продуцент в България, но въпреки това отказва да бъде определяна като "съпруга трофей". След години брак тя остава сама, без дом, без средства. Стигнала до ръба на безнадеждността, тя отчаяно търси пътя към своята вендета чрез секс и пари.

Бившата топманекенка Марияна е омъжена за строителен бос и предприемач. За да докаже десетките извънбрачни връзки на съпруга си, тя наема частен детектив, който да й помогне за личната й отплата.

"Времето изтича, докато се борим с лъжите, с които залъгваме сами себе си", си мисли Михаела – единствената героиня, която няма нужда от отмъщение, за да постигне своя път към щастието. Студена и безкомпромисна в работата си, тя е един от най-рейтинговите водещи в ефира. Но по един или по друг начин и нейната успешна кариера минава през леглото на шефа.

Въздушните кули, в които живеят трите жени, започват да се рушат. Скоро те ще трябва да научат духовните уроци на съдбата – за да постигнат своя вътрешен мир и хармония, са нужни искреност, смиреност и почтеност, добродетели, отдавна забравени в техния безскрупулен свят. Кой ще оцелее в звездната вендета и как ще бъдат раздадени картите в новата игра? Книгата ще ви държи без дъх до последната си страница.

Венета Райкова ще представи "Вендета" пред журналисти, приятели и почитатели на 27 юни, вторник, в Книжен център "Гринуич" от 19:00 часа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама