Веселина от "Игри на волята" е била секси мацка (СНИМКИ)


Веселина от "Игри на волята" е била секси мацка (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Най-възрастната участничка в тазгодишния сезон на риалити предаването "Игри на волята" - Веселина, напусна формата. Тя загуби в елиминационна битка срещу Мирослава, Чакалов и Филип.

Макар че е на 43, Веселина беше доста подготвена и не се предаваше в нито една ситуация. Пред Нова Телевизия тя сподели, че за нея битката със самия себе си е най-трудната.

"Чувствам се добре, но плажът ми липсва, въпреки трудностите. "Игрите на волята", мащабно и обзорно погледнато, са доста по-тежки, коварни и сложни. Не мисля, че с влизането си в отбора съм ги разединила. Те вече бяха разединени. Всички имаха поставени бариери помежду си и играеха всеки срещу всеки. Преди моето влизане може би не са си позволявали до такава степен да извадят същността си на показ", твърди Ефремова.

В личен план тя е много щастлива и призна, че е влюбена.

"Влюбена съм… Дори и 43-годишните се влюбват. Изумително, но факт. Не искам да разказвам за човека, защото се притеснявам да не разваля магията. Това е нещо, което не ми се е случвало отдавна. Достатъчно голям би бил този мъж, който е в състояние да ме задържи. За да може човек да даде нещо на друг, първо трябва да го е дал на самия себе си. Трябва да уважава и да обича себе си", разкри Веселина.

Като млада Веселина е била доста секси мацка.

В своя Instagram тя е публикувала снимки, които явно са от участие в конкурс за бодибилдинг. На тях тя е с дълга черна къдрава коса, златист бански и безупречна фигура.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама