Victoria обръща нова страница с парчето "The Worst"


Victoria обръща нова страница с парчето "The Worst"
Снимка: ПР

Талантливата Victoria представи следващия си сингъл – "The Worst", част от серията "The Next Page". Това е и първото парче на певицата след участието ѝ в конкурса "Евровизия" 2021.

24-годишната изпълнителка сподели: "Ще бъда искрена. Месеците след "Евровизия" бяха предизвикателство. Въпреки това, "The Worst" е вдъхновяваща песен, която създадохме с Мая Налани, Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон в Ротердам. Бяхме затворени в хотела за две седмици по време на конкурса и се отдадохме на творчество. Думите в песента описват този глас, който ти казва, че "на никого не му пука за теб", но не трябва да губиш себе си в това".

Премиерата на "The Worst" е част от участието на Виктория в престижния международен музикален форум Midem, който ще се проведе в средата на ноември. Там тя ще е българският представител в програмата Talent Exporter, даваща ѝ възможността да презентира своята музика пред изявени професионалисти от световния шоу бизнес. Родната звезда е сред едва 12-те внимателно селектирани артисти от цял свят. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

Режисьор на видеото към "The Worst" с премиерна дата 12-ти ноември и част от поредицата - "The Next Page", е Виктория Караколева, която е плътно до рамото на Лигна Студиос, продуцент на Victoria. В трилогията "The Next Page" участват талантливите танцьори Васил Золумов и Тея Радева, a съавтор на концепцията е Димитрис Георгиев.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама