Вижте какво сподели Валери след като напусна "Игри на волята"


Вижте какво сподели Валери след като напусна "Игри на волята"
Снимка: Facebook

Вчера в риалити предаването "Игри на волята" се случи нещо неочаквано. Един от най-добрите играчи и фаворит за голямата награда - Валери, напусна шоуто. Той падна в елиминационна битка срещу Алекса и Зорница.

Въпреки че Валери се справи страхотно и до последно водеше в битката, накрая пъзелът го затрудни и буквално го изхвърли от играта.

В предаването "На кафе" синът на Мария Гроздева сподели, че е очаквал да се случи нещо подобно. Той разкри, че е имал някакво вътрешно усещане, че ще си тръгне.

Ето какво сподели още Валери:

"Мислех да не пипам телефона още доста дълго време след края на участието ми, защото не ми липсваше. Оставих си главата на спокойствие, да скучае и беше супер. Навън винаги си гледаш телефона и се разсейваш. Иначе първото, което направих, когато излязох, е да отида да изненадам нашите, които тогава бяха на морето. Разбира се, месец след "Игрите" наблегнах на храната. Хапнах доста, ядох като животно и ми беше страшен кеф."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама