Вижте първите участници във VIP Brother 2013


Вижте първите участници във VIP Brother 2013

Вчера вечерта стартира VIP Brother 2013.  В Къщата този път ще съжителстват истински принц, световен топ модел, действащ политик, няколко спортисти, както и български милионер, приятел на Ръсел Кроу и Кайли Миноуг.

Черешката на тортата в новото издание, разбира се, е една истинска американска принцеса – Парис Хилтън, съобщава Nova TV. Продуцентите на шоуто са й приготвили плеяда от популярни у нас хора и очакват с нетърпение да видят дали ще намери общ език с тях, ще се чувства ли добре с родните звезди, които не познава.

Съквартирант номер 1 (+ 1)

Мира Радева и Ивайло Станчев


Години: Тя на 55, той на 40

Професия: Тя е социолог, той строителен предприемач.

Мира е позната в публичното пространство като човек, който „събира мълниите”. Не се страхува да казва истината. Не се примирява и не се предава. Често се конфронтира.

Влиза заедно с мъжа до нея - четиринадесет години по-младият Иво. И двамата се определят като много ревниви.

Влиза в Къщата на VIP Brother, защото за седем години никога не са се делили. Смята, че може да бъде боец и да се справи с тази тежка ситуация. За нея VIP Brother е огледало и най-големият й страх е какво ще види в отражението след това.

Мъжът й Иво влиза заради нея.

Съквартирант номер 2

Михаил Михайлов - известен като Мишо Шамара


Години: 40

Професия: рап певец

Определя себе си като най-известния рапър и върл противник на кабинета „Борисов“. Записвал е със световно известния рапър Snoop Dogg. Не му пука, че хората го мислят за простак. Горд е, че е българин. Намира себе си за прекалено първичен и стъпил здраво на земята.

Той е на мнение, че в една рап песен можеш да чуеш много по-важни неща, отколкото ако слушаш лекции в Университета. Образованието, според него е ясла за овце.

Влиза в Къщата, за да видят зрителите истинската му същност. Смята, че в Къщата ще се опитат да го предизвикат и да изкарат демоните от него. Ще му е трудно да се раздели със семейството и децата си за толкова дълго време.

Съквартирант номер 3

Пламен Медаров


Години – 30

Професия – предприемач

За него знаем – милионер, натрупал е състояние в Австралия и Нова Зеландия, познава Ръсел Кроу, Кайли Миноуг и Кейт Бланшет

Известен в Нова Зеландия със славата на успял бизнесмен и бохем, малко познат в България. Познат на Кайли Миноуг и е един от спонсорите на нейно турне от 2011 г. Емигрира на 18 години и на двадесетгодишна възраст вече започва бизнес в Нова Зеландия.

Определя себе си, като човек осъществил американската си мечта. Позитивист, не си поставя цели, следва интуицията и прави това, което иска. Предприемчив, обича да действа и да рискува. Обича хубавите партита и големите сметки. Харесва да е VIP.

Продал е бизнеса си в чужбина и иска да инвестира в България. Има интереси в сферата на медиите и иска да закупи няколко ТВ проекта, които да реализира в България.

Смята, че няма да има проблеми в Къщата, бързо създава приятелства, иска да забавлява хората, обича да разказва вицове и да имитира хора. За някои може да бъде и дразнещ. Мрази интригите, лъжите и провокациите. Влиза в Къщата, за да бъде 100% себе си. Има стратегия, но няма да я сподели на този етап. 

Съквартирант номер 4

Павел Чернев


Години: 44

Професия: политик

За него знаем: Народен представител в 40-то Народно събрание

Лошото момче на българската политика. Националист, работи с националистическите формации на ВМРО и Атака. Влиза във VIP Brother, за да си изясни позициите: „Какво става с България днес и къде са децата на България?

Целта му е: „Хората да възприемат национализма като нещо нормално, ежедневно и необходимо за България“.

Лесно спори, когато срещу него има твърдоглавци. Основният му принцип в живота е яворовият стих: „С благ благувам - вера зарад вера, с враг врагувам - мера според мера”.

Съквартирант номер 5

Ангел Рашков - син на Кирил Рашков


Години: 46

Професия: принц

За него знаем: Има многолюдна фамилия; завършил е в Кеймбридж

Принадлежи на стара ромска фамилия. Завършил образованието си в България, а след това университет в Кеймбридж със специалност Английска филология. Не претендира с благородническата си титла. За него благородността се крие в прошката. Носи пръстен с царски символ, подарен на специална церемония от Католическия орган.

Кирил Рашков е първият, който застава против купуването на ромските гласове. Мечтае за общество като американското, защото няма дискриминация. За него Къщата на VIP Brother е малко общество, което иска да подложи на изпитание и толерантност участниците. Влиза в Къщата, за да покаже истинския образ на неговото семейство, а не този, който е наложен от медии и политици.

Съквартирант номер 6

Фолк певицата Лияна


Фолк певицата Лияна бе шестият човек, който влезе в къщата. Тя сподели драматични подробности от личния си живот. Разказа, че често е определяна като "Вещица" и ако е живяла пред Средновековието, сигурно е щяла да бъде изгорена.

Лияна сподели, че е родила прекалено рано, изоставила е бременната си приятелка заради мъж и е изневерявала. Тя каза, че влиза в шоуто като себе си и се надява да намери простор да се изрази такава, каквото е.

Седми влезе моделът Мариян Кюрпанов.


Той се занимава от 18 години професионално с тази професия и заяви, че не може женското внимание да го притесни. Ако в къщата има някой с моите възгледи и интереси, да, бих могъл да се влюбя, заяви той. Една от мисиите на Пламен Медарове да убеди Лияна, че двамата с Мариян много си подхождат.

След него влезе златното момиче на България - Станка Златева. "Който се стреми към нещо, ще го издържи", заяви тя.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама