Виктория Георгиева - VICTORIA пусна песен за разбитото сърце (ВИДЕО)


Виктория Георгиева - VICTORIA пусна песен за разбитото сърце (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Виктория Георгиева - VICTORIA издава новия си сингъл "sad girl summer (not again)". Тази песен се потапя във възходите и паденията на разбитото сърце, устойчивостта и намирането на сила в себе си.

Повече за песента

VICTORIA е съавтор на парчето, което е в студио в Стокхолм, Швеция. Това е много лична песен за нея, както тя изразява със собствените си думи, изпращайки послание до всички момичета по света:

"Sad girl summer (not again)“ е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживявах раздяла. Това ме разби, и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях пълна с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа, случи се наистина много бързо. Взех цялата болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки го чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми.

Става въпрос за това да дадете всичко от себе си на някого, който в крайна сметка ви приема за даденост, който изчезва без обяснение, вместо да поправи нещата, оставяйки ви да се чувствате безполезни. Това е за всички момичета, които са били изоставени от някого, а после той се е появил отново, сякаш нищо не се е случило. След това изчезва отново, оставяйки ви да се съмнявате в себе си заради техните собствени проблеми. С тази песен искам да бъда вдъхновението и мотивацията за всеки, който е изправен пред подобни ситуации. Не сте сами и струвате много повече от някаква нестабилна връзка. Вярвайте в себе си и никога не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате по друг начин. Не се задоволявайте с по-малко, само за да сте с някого. Светът е голям и красив. Насладете му се, живейте в момента и усетете своята сила."


Песента със сигурност ще плени публиката със своята запомняща се мелодия, трогателен текст и сурова емоционална дълбочина. С докосващ припев и резониращ със слушателя текст, "sad girl summer (not again)" се превръща във вашия саундтрак за освобождаване от токсични връзки и преоткриване на вътрешната ви сила. Става дума за това да изразявате чувствата си, да се изправите отново и да прегърнете пътуването си към изцелението и себеоткриването.

Но "sad girl summer (not again)" не е просто песен; това е напомняне за устойчивостта и силата на момичетата. Показва, че независимо колко трудни стават нещата, винаги има надежда. Служи като напомняне на слушателите, че заслужават повече и че имат силата да се освободят от токсичните връзки и да знаят собствената си стойност. Така че увеличете силата на звука, оставете музиката да приповдигне настроението ви и намерете комфорт в собствената си история.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама