VIP Brother се завръща


VIP Brother се завръща

VIP Brother се завръща тази есен. По-провокативен, по-забавен и по-изненадващ отвсякога.

2014-та VIP Brother се обръща към корените си, за да “почете” тридесетата годишнина на литературния първоизточник на шоуто - книгата “1984” на Оруел, както и 70 години от 9-ти септември 1944 г.

Съвсем естествено темата на сезона е провокативно и забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето, взривоопасна смес от реалност и фикция в едно шоу, чиято крайна цел, както винаги, е да забавлява зрителите. Представете си епохата на соца, изчистена от политика и драматизъм и вкарана в машината на абсурда и забавлението, наречена VIP Brother.

Този сезон проектът има за цел да намери една обща за различните поколения платформа, през която без тежки сантименти и предразсъдъци, по весел и забавен начин да разкаже абсурдите на епохата. И тази “рамка” да подсили естествения ход на предаването – интересни персонажи, изолирани в Къщата, докато “химията” на отношенията помежду им достигне до точката на кипене на емоциите и реакциите.

Сезонът VIP Brother “Образцов дом” наистина ще бъде уникален. Нищо няма да е такова, каквото сме гледали. Всеки участник ще бъде “таен агент” не само на своята съдба, но по определен начин и в различна степен и на тази на съквартирантите си. Методите на VIP Brother ще са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, така че да се гарантира безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама