Vip Brother стартира с лукс и мизерия


Vip Brother стартира с лукс и мизерия

VIP Brother изненада зрителите и участниците с лукс и разкош в Резиденцията и глад, мизерия и строга дисциплина в Трудово-възпитателното общежитие. Йорданка Христова и Евгени Минчев получиха абсолютната власт да разпределят съквартирантите в двете къщи и да определят стандарта на живот на известните. Политбюро заработи в "Образцовия дом“.

Мухлясали тапети, линолеум по пода, ръждясала печка “Раховец”, стар хладилник “Мраз” и архивен телевизор с кинескоп съставляват само малка част от мизерията на соц къщата.

Режим на тока 3 към 1, топла вода само в неделя за един час, иззети лични вещи и гримове са допълнителните екстри, които VIP Brother предложи на милионерската щерка Ели Гигова, претенциозната прима Камелия Воче, свикналата на лукс плеймейтка Ели Кучкова, голямата уста и претенция Албена Вулева, добре поддържаната Ива Екимова, първата сред българските топ моделки Жени Калканджиева, неверния й съпруг Тачо и един от младите секс-символи на българското кино Иво Аръков.

Политбюро в състав Йорданка Христова и Евгени Минчев отреди тази нерадостна съдба определено на по-младите сред участниците, както и специално на Камелия Воче, която си позволи да изкаже публично неприязънта си към лорд Евгени Минчев и по този начин подписа присъдата си за избор на къща.

Имайки цялата власт да решават кой къде да бъде настанен, двамата от Политбюро си осигуриха освен луксозен живот и максимален психологически комфорт в къщата на соц елита, като я напълниха или с техни близки познати на сходна възраст, или с млади и интересни и за двамата мъже. Основно по тези два критерия в луксозната барокова резиденция попаднаха Камелия Тодорова и Тити Папазов като близки випове, Мартин Мартинов и Наско Месечков като свежо младо мъжко попълнение и някак по случайност през строгата цедка се провря и непокорната певица Кали.

Довечера предстоят още по-интересни обрати - кои са последните трима участници и защо те бяха оставени за следващия ден - очевидно всеки от тях ще има специална мисия в шоуто или пък…

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама