Зори от "Игри на волята": Можех да победя всички жени на финала


Зори от "Игри на волята": Можех да победя всички жени на финала
Снимка: Facebook Игри на волята

Зорница отпадна на финални метри от големия финал на "Игри на волята: България". В последната битка за спасение тя се изправи срещу сръбския шампион Алекса. Въпреки че Георги успя да ѝ извоюва предимство, състезателката по петобой не успя да победи.

В интервю за предаването "Събуди се" тя сподели, че е по-силна от всички жени, които остават на финал, но тъй като късметът не е бил на нейна страна, е отпадала дни преди него.

"Много ме е яд, че отпаднах на крачка от финала. Още от началото знаех, че съм добра на Арената и отидох, за да стигна до финал. Не очаквах да отпадна един ден преди финала. Най-трудното за мен беше социалната игра. Аз отидох заради битките и игрите и за да покажа физическите си данни."

В своя Instagram профил Зори сподели, че това ще остане един от най-незабравимите ѝ спомени, както и своите очаквания за "All stars" сезон, в който би се радвала да вземе участие, тъй като не е успяла да покаже пълния си потенциал.

"GAME IS OVER благодаря Алекса за бруталната битка.

Край на приключението ми в “Игри на Волята сезон 4”. Радвам се, че имах шанса да усетя тази тръпка на арената и да се докосна до жестоките битки, които така силно жадувах. Такива предизвикателства, които те карат да излезеш от зоната си на комфорт, наистина си заслужават. Трудно беше… и на реката и без шоколад, и без близки, и с тази социална игра, която така и не се научих да играя. Трудно беше…,но свърши. Радвам се, че успях да покажа потенциала си в такъв тип игри и доказах, че съм силен войн! Надявам се някой ден, отново да имам възможността да се впусна в такъв як експириенс. Чакам “All stars” и аз да покажа някоя стратегия. УСПЕХ НА НЕПОБЕДИМИТЕ!"

Играта продължава в своя финален етап, а дали ще станем свидетели на нови коалиции е въпрос на време да разберем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама