Зрителите нападнаха новия водещ на Survivor Ваня Джаферович


Зрителите нападнаха новия водещ на Survivor Ваня Джаферович
Снимка: bTV

В събота започна новият сезон на едно от най-гледаните риалити предавания в България - Survivor. Както вече писахме, познатият ни досега водещ Владо Карамазов, с когото много зрители бяха свикнали, е сменен от Ваня Джаферович. Какви са официалните причини за това, не е ясно.

След старта на новия сезон на Survivor, обаче, бившият футболост стана обект на нападки и хейтърски коментари от страна на голяма част от зрителите.  Ще ви представим една малка част от тях:

"Изключително слабо начало и силно дразнещ водещ!"

"Предполага се, че водещите ги избират не само по външен вид. Трябва да имат приятен глас, да се изразява добре, без говорни дефекти, да има добра дикция. Поне така е прието. За да се разбира какво говори. И няма какво да се каже, освен, НЕ СТАВА!!! Да прескочи говорни дефект, поне да говореше перфектно български, а толкоз години, не го научи. Вижте водещите на игрите например." 

"Непрекъснатото коментиране на Джаферович по време на игрите е изключително неприятно и досадно. Зрителят също вижда какво се случва, няма нужда да се коментира всяка стъпка на участниците. Надявам се по нататък в предаването да спре това словоизлияние."

"Аз лично няма да го гледам, след снощното предаване. Много досаден и неподходящ водещ, а за участниците просо не ми се коментира. Пълен провал. Жалко че го очаквах с нетърпение.!!!!"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама