Момичето, на което звездите й говорят


Момичето, на което звездите й говорят
Снимка: Личен архив

Ако вярвате в астрология, интервюто ни с Ния Кирилова ще ви заинтригува. Ако обаче сте по-скоро скептични към влиянието на зодиите, след като прочетете какво тя ни сподели, може и да промените мнението си.

Занимаваш се с астрология от около 10 години, кажи ни какви са предизвикателствата на професията и съответно нейните плюсове и минуси?

Благодарение на родителите ми, аз съм отгледана с астрологията и не ми е познато ежедневието без нея. От няколко години вече се занимавам и професионално, като до момента не съм открила предизвикателства или недостатъци в нея, защото тя е начинът ми на живот. Обичам да помагам, откривайки неподозираните заложби във всеки човек. Срещам най-различни хора, всеки един, от които има уникална съдба. Затова винаги подхождам с желание, разбиране и търпение спрямо моите клиенти.

Всеки ли може да се занимава с астрология или е необходимо и да му идва отвътре?

Астрологията е достъпна за всеки и заниманието с нея носи единствено ползи. Предимствата се откриват именно в това, че разбираш какво можеш да очакваш от един човек (въз основа на данните му на раждане), без да има нужда да го опознаваш. Уменията по астрология също така ти помагат да осъзнаеш своите и чуждите потребности и съответно как да ги задоволиш. При желание да надградиш наученото и да изготвяш прогнози за бъдещето (т.е. хороскопи) се изисква комбинацията от 90% знания и 10% интуиция, която се развива с времето и опита. Следователно във всеки от вас може да се крие бъдещ астролог.

Как става така, че някои хора от една и съща зодия си приличат изключително много, а други от същата са по-скоро като от различни планети?

Човек не отговаря на една зодия, а на цялата си неповторима натална карта. С най-прости думи ще кажа, че всеки може да притежава качествата на до 12 зодиакални знака общо, смесицата от които резултира в мисленето и поведението на индивида. Всяка натална карта е уникална и ако искате да разберете дълбочината на вашата същност, да научите каква е кармичната ви задача и да надникнете в бъдещето си, се нуждаете от индивидуален хороскоп, изготвен на базата на вашите данни (час, ден, месец, година и град) на раждане.

Много хора се объркват от значението на асцендента. Какво е то всъщност и от голяма важност ли е?

Асцендентът е един от най-важните фактори в наталната карта. Той представлява зодиакалният знак, който изгрява на източния хоризонт в момента на нашето раждане. Изгряващият знак оформя индивидуалността и външния вид на човек. Показва какво впечатление личността оставя у околните, както и определя държанието й в нови ситуации.

А ТУК можете да научите положителните и отрицателните качества на всяка зодия!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама