3-те най-щастливи зодии


3-те най-щастливи зодии
Снимка: iStock/Guliver

Зодиакалният знак, под който се е родил всеки човек, оказва влияние над неговия характер и съдба. Астролозите смятат, че представителите на определени знаци могат да са особено щастливи.

Това е така, не само заради благоразположението на звездите, но и поради определени лични качества.

Ето трите най-щастливи зодии от Зодиака:

3-то място се пада на Водолей

Астролозите поставиха Водолея на трето място. Всичко това, се дължи на факта, че родени под този знак са най-безгрижни към живота. Те рядко се притесняват от проблеми и са надарени с жажда за наслада. И дори ако животът им не може да бъде безоблачен, се чувстват напълно щастливи. Водолеите не са много привързани към дадено място. Не ги притеснява отсъствието на любим човек. Те не усещат липса и са щастливи, защото винаги и навсякъде имат приятели. Именно поради липсата на опит сърдечносъдовата и нервната им система са им много по-силни от на всеки друг. Те умеят да се наслаждават на всичко в живота. Водолеите са разнообразни и приятни в компании, следователно затова, никога не остават сами. Всичко това им помага да се чувстват едни от най-доволните хора.

2-ро място заема зодия Лъв

Представителите на този знак попадат в списъка на най-щастливите хора, защото са амбициозни и мотивирани личности. Умеят да управляват всичко. Те са по-уверени от останалите. Напълно самодостатъчни са си и имат богат кръг от перспективи. Това е и обяснението, защо много хора се въртят около Лъва. Благодарение на тях могат да се реализират сами. Това им позволява да извлекат максимума от живота. Наред с това, Лъвовете си падат по всичко луксозно, изискано и висококачествено. Затова в живота им винаги трябва да имат всичко най-добро и успешно. Те успяват и знаят как да играят на публично място, така винаги имат много почитатели. Харесват да улавят възхитените погледи. Всичко това ги прави едни от най-щастливите хора.

1-во място отреждаме на Близнаци

Нищо чудно, че близнаците заемат първото място в класацията „Най-щастливи зодии“. Именно представителите на този знак успешно съчетават изтънчеността, авторитета и жизнеността. Лъвовете са безгрижни, а общителни са Водолей. Близнаците имат водещо предимство, пред другите - те са без предразсъдъци и не страдат от комплекси. Те не се влияят от други хора и от своите собствени навици. Според проучвания, сред Близнаците има най-много хора, които са опитали буквално всичко в живота и са избрали за себе си това, което им носи истинска радост. Близнаците са в състояние да правят много неща едновременно. Винаги са добре дошли във всяка компания. Според статистиката повече от 90% от тях се смятат за напълно щастливи хора. Освен всичко останало, те знаят как да дават щастие на другите. Това ги прави обожавани, сред роднини и приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама