5-те зодии, които никога не бива да ГУБИШ... ще съжаляваш след това


5-те зодии, които никога не бива да ГУБИШ... ще съжаляваш след това
Снимка: Istock/Guliver

Всеки се справя по различен начин с разделите, някои го преживяват трудно, други захвърлят всичко с лека ръка. Има хора, които си заслужават и раздялата с тях, сякаш отнема част от самите вас.

Тези пет зодиакални знака са най-подходящите половинки и никога не трябва да ги изпускате. Преживяването им ще бъде тежък и дълъг период.

Рак

Ракът е сантиментален и чувствителен, а стане ли въпрос за връзка, любовта и другите им чувства се удвояват. Когато нещата не вървят и отиват към своя край, биха направили всичко възможно, за да спасят връзката. Ако сте решили да разбиете сърцето на рака, намерете си много добра причина. Предпочитат раздялата пред това да разберат, че са им изневерили. Направите ли подобно нещо, тези представители автоматично ви изключват от живота ви. По-добре не рикувайте.

Везни

Нежни любовници, които изцяло се отдават на половинката си в любовта. Разбиете и сърцето им, това се променя изключително бързо. Не подкрепят твърдението, че в любовта и войната всичко е позволено. Спазват стриктно нормите на връзката и очакват същото от човека до себе си. Не харесват компромисите, но нараните ли ги, ще направят всичко, за да го разберете. Не само това – ще направят всичко, за да разбият и вашето сърце. Битката ще бъде толкова сурова, че никога няма да можете да се погледнете по същия начин.

Всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама