7 неща, които трябва да знаете за Девите


7 неща, които трябва да знаете за Девите
Снимка: iStock/Guliver

Една от най-интересните и трудни за разгадаване зодии е Девата. Те са много странни и не са лесни за разбиране. Съмняват се във всичко и всички и често нямат доверие на интуицията си. Много трудно се доверяват и заради това общуването с тях в началото е малко трудно. Ето и кои са най-характерните черти на зодия Дева:

1. Обикновено повечето хора ги мислят за тихи и кротки, но това изобщо не е така. Представителите на зодия Дева избухват за доста малки и незначителни неща, които всеки друг човек би подминал с усмивка. Точно заради това общуването с тях е предизвикателство.

2. Те са много постоянни и търпеливи и точно по този начин винаги постигат целите си. Упорито продължават да се борят за каузата си и почти винаги успяват да изпълнят задачата си.

3. Много трудно казват "Обичам те" и показват чувствата си. Те са доста страхливи и често колебливи. Първо искат да се уверят, че всичко във връзката им е перфектно и че има взаимност. Притесняват се да признаят обичта си и често това проваля връзките им. Премислят прекалено много нещата и по този начин губят ценно време. Страх ги е да предприемат необмислени действия. Искат връзката им да е сериозна и партньорът им да дава всичко от себе си. Ако не вижда желание от половинката си, Девата бързо се отказва и не предприема никакви действия. Все пак идва момент, в който казва, че обича. За да го направи, връзката трябва да е перфектна.

4. Представителите на зодия Дева много трудно допускат приятели до себе си, защото обикновено се страхуват да не направят грешен избор. Не се доверяват лесно на нови приятели и често имат много малко хора в обкръжението си, но за сметка на това верни.

5. Девите не обичат прекалената загриженост и глезотиите. Това дори ги дразни. Искат връзката им да е спокойна и да няма излишни драми.

6. Те се влюбват лесно, но много трудно го показват. Възможно е никога да не ви кажат нещо мило, но да са влюбени до уши. Наблюдавайте действията и реакциите им и ще разберете много лесно. Не чакайте мил жест или признание в любов, защото ще останете доста разочаровани.

7. Девите обикновено са доста умни и разчитат на това. Умеят да постигат целите си с доста задълбочено премисляне на ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама