5 начина да му кажеш "Обичам те"


5 начина да му кажеш "Обичам те"
Снимка: iStock/Guliver

"Обичам те!" - две думи, а толкова много сила...

Думи, които влюбените непрекъснато си казват - не защото трябва, а просто защото го чувстват.

Колкото и пъти да ги изречеш на половинката си, никога няма да е прекалено много.

Ние ще ти предложим и няколко по-различни начина да кажеш "Обичам те!". Няколко фрази, които имат също толкова въздействащ ефект върху човека, който ги чува.

Обичам те повече от вчера!

Не е ли прекрасно половинката ти да разбере, че с всеки изминал ден чувствата ти стават по-силни? Хората ги е страх от това любовта да не се изпари с времето. Може би твоето момче също се бои от това. Ако наистина го обичаш, казвай му и му показвай, че обичта ти расте ден след ден!

Толкова си секси!

Бъди сигурна, че мъжете обожават да чуват това. Те имат нужда да знаят, че освен с поведение и характер, ни омайват и с външен вид. Хубаво е от време на време да се грижиш за самочувствието на своя мъж. Той може да не е перфектен, но ще се почувства уверен и обичан, ако чува тези думи по-често от теб.

Караш ме да се усмихвам всеки ден

Ако един човек те кара да се усмихваш и да се смееш от сърце, независимо как се чувства той, това означава, че те обича и държи на теб. Затова ако имаш мъж до себе си, който го прави, не забравяй да му казваш как те кара да се чувстваш. Хубаво е той да знае, че е причината за твоята усмивка всеки ден.

Ти правиш живота ми по-красив

Прекрасни думи! Кой ли не желае да ги чуе? Ако искаш да кажеш "Обичам те!" на своята половинка с малко по-различни думи, няма по-подходящи от тези: "Ти правиш живота ми по-красив!"

Любимото ми място е в прегръдките ти

Ако мъжът до теб види, че се чувстваш сигурна и защитена с него, това е доказателство за истинска любов. Затова не забравяй да му кажеш и това, че няма по-хубаво и спокойно място от прегръдките му!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама