Ан Хатауей: Има все по-голямо полово равенство в Холивуд

  • Ан Хатауей: Има все по-голямо полово равенство в Холивуд
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 29.01.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Звездата от "Дяволът носи Прада" Ан Хатауей отбеляза огромната промяна в начина, по който филмовата индустрия постъпва в последно време, като включва повече жени в главни роли, а също и като режисьори и сценаристи. Но смята, че е необходимо време, за да се асимилират тези промени.

На въпрос дали мисли, че има достатъчно жени с ключови роли в Холивуд, актрисата отговори пред сп. Variety така: "Не мислите ли, че вече трябва да спрат тези разговори? Хората са поели по този път, вече го правят. Случва се. Мисля, че естеството на въпроса е, че има време, което е нужно между взетото решение за промяна и това тя да стане част от света. Смятам, че ключът е да не се изгубите по пътя към това, да не изпадате в паника. Случва се. И да, не става достатъчно бързо. Нещата вървят добре. Могат да се подобрят. Нека да продължим. Нека не изпадаме в паника и нека продължаваме да говорим за това."

Преди време Ан призна, че "никога не е мислила", че актьорската й кариера ще "върви толкова добре" и се чувства "наистина късметлийка" за това докъде е стигнал пътят й.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.