Седмичен хороскоп за 14 - 20 октомври


Седмичен хороскоп за 14 - 20 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Понеделник се пригответе за истинска битка с вашите колеги. Твърде вероятно е да имате коренно различни мнения по важен въпрос. Кой ще победи ще стане ясно във вторник или в сряда, а дотогава спазвайте поведение и не си позволявайте агресивни изпълнения. Четвъртък и петък спокойно може да намалите темпото и да се приготвите за предстоящите почивни дни. Тогава заложете на спокойното прекарване на почивката, не се преуморявайте и не поемайте обещания за помощ към приятели.

Телец

Понеделник е добро време да помислите за здравето си. Обадете се на личния си лекар и си запишете час за профилактичен преглед. Вторник и сряда е добро време за това да помислите как бихте могли да разнообразите ежедневието си, като отделите време за спортуване или поне за дълга разходка. Идва зима и намаляването на физическата активност няма да се отрази добре на здравето ви. През почивните дни планирайте среща с приятели. Може да се видите сред природата.

Близнаци

Тази седмица е добро време за довършване на дела, за които не ви е останало време в последните седмици. Може да възложите някои от тях на ваши колеги, но само след като сте получили уверение, че нещата ще бъдат изпълнени, точно както ги искате. По средата на седмицата обърнете повече внимание на личния си живот и отношенията с любимия ви човек. В петък може да получите предложение за включване в интересен проект. Не бързайте да отговаряте с да или не. През почивните дни разгледайте предложенията по-обстойно, но си оставете време и за релакс, и изчистване на мислите.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА ТУК!

Рак

Първият ден на новата седмица ще ви донесе професионално предизвикателство. Ще получите предложение да се включите в интересни проекти. Не се съмнявайте в силите си. Това предложение е отправено към вас след обстойна проверка на способностите ви. В сряда ще може да се договорите за по-изгодни условия по важна бизнес сделка. В четвъртък и в петък няма да имате кой знае какво време, за да се отдадете на работата, така че намалете темпото и помислете малко за себе си. През почивните дни обърнете внимание на по-възрастни роднини. А също така заложете на повече активности.

Лъв

Още в първия ден на новата седмица може да осъзнаете, че на работното ви място са настъпили сериозни промени. Това не означава, че нещата отиват към лошо, напротив. Новото разпределението на отговорностите на задачите ще доведе до по-добри резултати. На самите вас ще бъде спестено повече време и нерви. От края на седмицата ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви. Планирайте романтичен уикенд, в който да се насладите на общуването помежду си.

Дева

През тази седмица още в началото ще бъдете в светлината на прожекторите. Предстоят ви важни презентации, в които не се притеснявайте да се представите в пълния си блясък. В сряда да може да получите интересно предложение за работа. Четвъртък посветете на личните отношения и оставете време за романтика в петък вечер. През почивните дни не оставайте в града, най-добре посетете непозната дестинация.

Везни

През тази седмица ви очакват сериозни промени в личния живот. От вас зависи в коя посока ще се развият обстоятелствата. Сега е важно да не правите компромиси с желанията си, особено ако сте правили много такива през последните седмици или месеци. Ако не се чувствате добре на работното си място, това е знак, че трябва да започнете по-активно търсене на нова работа. В края на работната седмица на започвайте нови проекти. През почивните дни направете така, че изцяло да се откъснете от деловия ритъм и тревогите.

Скорпион

Ако искате да запазите важни за вас отношения, ще се наложи да направите някои компромиси. Хубаво е нещата да стават, както ние искаме, но това сериозно може да се отрази на броя на приятелите ви. В служебно отношение може да предприемете изпреварващи действия спрямо конкурентите си. Четвъртък е добър ден за действия насочени към повишаване на заплатата ви. Почивните дни посветете на вашите приятели, но приемете техните условия за това къде да отидете и какво да правите.

Стрелец

През тази седмица при вас ще се завърнат множество добрини. Отзвукът от делата ви е стигнал далеч. Може да се каже, че ще придобиете някаква известност в сферата ви на дейност. Това може да предизвика ревност от страна на колеги. Опитайте се това да не повлия на отношенията ви с тях. Не забравяйте, че след време може отново да ви се наложи да работите с тях. В личен план нещата ще се развиват повече от добре. Там ще е истинският ви късмет.

Козирог

Тази седмица наблегнете на професионалното ви развитие. Може да се включите в курс за повишаване на квалификацията ви. Нито едно знание не е излишно. Потърсете начини да имате повече време за четене и усъвършенстване. Обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте болежки, които ви притесняват. В края на седмицата си осигурете чист въздух и спокойствие.

Водолей

Тази седмица ще ви донесе добри новини и промени. Сега е моментът да действате по-активно в професионално отношение. За търсещите работа - не пропускайте нито едно интервю, не се знае откъде ще изскочи заекът. В средата на периода намерете време за изкуство. В петък очаквайте обаждане от стар приятел или вие потърсете ваши близки, за които мислите отдавна. През почивните дни потърсете благотворителна дейност, на която да се посветите.

Риби

През тази седмица поставете на преден план всичко, което е свързано с образованието и развитието ви. Много вероятно е да получите втори шанс. Не се колебайте да сте по-настъпателни, отколкото сте обикновени. Време е да направите промяна в това отношение. В личен план заложете на спокойствието и не се подавайте на моментни настроения. В края на периода може да се посветите на разкрасяващи или оздравителни процедури.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама