Седмичен хороскоп за 17-23 юли


Седмичен хороскоп за 17-23 юли
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ни посреща с много изненади. Трябва да признаем, че зодиите ще имат много романтични преживявания уикенда, за които дори и не предполагат. Е, хората казват, че хубавите неща се случват неочаквано... и са прави!

Ето какво ни чака през новата седмица според зодиите:

Овен

През тази седмица се пригответе да запретнете ръкави. Работата ще е много и може да се наложи да оставате и след работно време или да си взимате работа за вкъщи. Бъдете предпазливи, тъй като в началото на периода емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия. Средата на седмицата ще бъде белязана от неудовлетворение и протест от съществуващото положение в делата и отношенията с възлюбените, което ще бъде сериозна пречка за наистина важните неща. В четвъртък и петък най-добре не драматизирайте, а според текущите събития определете коя страна от живота ви се нуждае от промяна. През почивните дни е важно да разчистите полето за нови събития. Това ще е благоприятен момент за смяна на курса, за отказ от претенции и корекция на авторитета ви.

Телец

Първият ден на новата седмица ще е най-важният за вас ден, когато ще се случи преориентация в отношението ви дадена тема, която е от първостепенно значение за вас. В средата на периода може да се почувствате изключително вдъхновени от дадено нещо и за части от секундата да се откажете. Но в сряда може да възникне и неочаквано силно увлечение, поради което да загубите самоконтрол, да изпуснете непремерени думи, да извършите неадекватни постъпки. Като цяло през седмицата тенденциите носят възможност за разреждане на напрежението с всеки изминал ден. Затова през почивните дни е добре да се постараете да пренасочите прекалената си енергия върху действия, където можете да разчистите нещо и да се избавите от стари неща. Очаква ви невероятна романтична среща в петък вечер. С кого? Засега... с напълно непознат.

Близнаци

През тази седмица ще ви се иска да избягате от реалността, ще ви се струва, че светът е прекалено тесен за вас и това донякъде ще е вярно. В средата на периода степента на напрежение и неудовлетвореност ще ви подтикват към решителни и дори рисковани действия. Имайте верен човек и приятел до себе си, за да се предпазите от грешки. Всъщност ви е необходим само „пусков ключ“, някоя внезапна откровеност, информация, за да се задвижи верижната реакция на промените. Погрижете се основите под краката ви да не образуват цепнатини. В отношенията с близките разговорите сега ще са от съществено значение и е необходимо да проявявате търпение и мъдрост, за да си осигурите необходимата сигурност.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама