Седмичен любовен хороскоп за 18-22 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 18-22 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Комуникацията определено няма да ви е особена силна, затова ако сте мислили да обсъдите сексуалните си приключения – по-добре отложете. В случай, че имате наум нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

Телец

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си своите фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Близнаци

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение.Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Рак

Ще се чувствате "преродени" – необичаен прилив на енергия и желание за живот ще ви залее. Може би имате усещането, че най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности.

Лъв

Ще се насладите на перфектната комбинация от стабилност и любовно "оглупяване". Ще се чувствате щастливи от своя напредък в любовта – вече сте сигурни както в своите чувства, така и в тези на партньора, но все още изпитвате и тръпката.

Дева

Седмицата ще бъде доста полюсна за вас, което ще ви държи постоянно "на тръни". От една страна ще се чувствате притеснени във финансово отношение, а от друга ще се радвате на дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

Везни

В началото на седмицата ще се чувствате сякаш любовта е забравила за вас. Усещане за неоцененост и разочарование ще се загнездят в сърцето ви. Това ще ви обиди, но не за дълго.

Скорпион

За съжаление, Скорпионите няма да се радват на особено любовна седмица. Разочарованието им в любовен аспект ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Чувствате се сякаш връзката ви е замръзнала на едно място, а както всички знаем, за вас това е най-лошото и притеснително усещане на света. Поемете инициативата и не се страхувайте от промените, защото не ви е в природата.

Козирог

Ще имате желание да направите връзката с половинката си по-сигурна и спокойна, но това е свързано с много компромиси, част от които ви притесняват. Ще трябва да работите по-малко и да прекарвате повече време вкъщи, което може да създаде напрежение.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си желание за любовни страсти с любимия човек. Чувствате се разкрепостени и отворени за предизвикателства, което е наистина ново за вас, така че се възползвайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама