Кои зодии са най-добри за съпруги и майки


Кои зодии са най-добри за съпруги и майки
Снимка: iStock/Guliver

Ако човек е решил да свърже съдбата си с любимия, значи е узрял за семеен живот. Това предполага и да е готов да създаде надежден дом и потомство. Ето каква съпруга и майка ще бъде всяка една от зодиите:

Овен

Талантливата и трудолюбива жена Овен ще се чувства добре само при равноправно партньорство. Тя е силна и лесно ще поеме задълженията като капитан на кораб. Ще позволи на съпруга си да я "направлява", но това е всичко, на което той може да разчита.

Според зодиака, жената Овен е отговорна съпруга и майка, която знае точно от какво имат нужда нейните деца. Тя умее да следи за правилното хранене и ред. Не пропуска срещи, организира празници и пътувания за семейството. И също така е готова да пожертва времето си в името на близките си. С примера си тя ще научи децата да не се страхуват от трудности и винаги да вървят към целта си.

Телец

Жената от зодия Телец е добра домакиня. Освен това намира общ език с роднините на съпруга си, готви добре и е много грижовна в ролята на майка. Тя цени стабилността и сигурността в брака. Имайки добър вкус, домът й винаги се отличава с подобрен интериор, чистота и ред.

Жената Телец иска да има повече от две деца и от нея ще стане отличен учител. Ще ги научи как да ценят важните неща и да живеят в хармония със света. Проблемите са възможни в момент, когато децата преминат в юношеска възраст, а майката продължи да бъде прекалено отдадена.

Близнаци

Отличен кандидат за съпруга на мъж, който не е домошар. Жената от зодия Близнаци ще сподели желанието му за активно забавление. Не очаквайте рано да сключи брак, по-вероятно е това да стане след 35-годишнината й. Когато става въпрос за деца - тя е напълно отдадена на техните желания и интереси. Изключително любвеобилна майка, която иска да научи наследниците си да се радват на живота. Връзката й с децата ще остане силна за цял живот.

Рак

Ракът по природа вярва, че домът и семейството са най-големите ценности на земята. Затова жената от тази зодия е изключително подходяща за съпруга и майка. Тя се отдава изцяло на семейството си, рядко прави скандали и сцени. Съпругът й трябва да бъде подготвен, че когато децата се появят, те ще отнемат не само по-голямата част от времето, но и сърцето й. Децата са смисълът на живота на жената Рак. В името им тя ще пожертва кариера, хобита и приятелства.

Лъв

Жената Лъв притежава впечатляващи качества. Перфектно ще се впише в живота на мъж, чиито амбиции водят до представителни висоти. Тя е изключително страстна и знае как да обгрижва съпруга си, за да е доволен. Жената Лъв обаче не е най-добрата домакиня. Тя ще върши домашните задължения само ако няма друг, който да го направи.

Лъвицата ще стане най-добрият приятел на децата си, като се грижи да имат всичко най-добро. Въпреки че отделя много време на своя любим, тя не забравя, че е преди всичко майка.

Дева

Един човек ще спечели късметлийски билет под формата на брак с Дева. Това обаче ще се случи само ако той отговаря на нейните морални стандарти, а те определено са завишени. Когато всичко е според стандартите на жената Дева, то тя ще е идеална съпруга. Ще покаже скромност, ще е добре поддържана, организирана, икономична. Това е истински подарък за повечето мъже. Ако съпругът не предприеме инициативи за отглеждане на потомство, жената Дева може спокойно да се справи с това. Нейният перфекционизъм може да бъде намразен от децата особено ако те са със зодия Овен или Водолей.

6 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С ДЕВА

Везни

Общителното момиче Везни ще направи щастлив мъжа, който не се стреми да заеме позицията на дивана, отдаден на непоклатим мир и уединение. Тя обича обществото, изложбите, театрите и сама няма да ходи там, когато е омъжена. Съпругът й трябва да бъде подготвен да плаща сметките. В края на краищата, Везните обичат да изглеждат добре, включително и техният спътник. Децата ще бъдат възпитани в атмосфера на хармония, разбирателство и любов. Освен всичко останало, наред с обикновените знания, майката ще насажда у децата комуникационни умения. Тя ще ги учи да обичат музиката, театъра, рисуването. Винаги ще се старае децата ѝ да са балансирани и разумни.

Скорпион

Жената Скорпион най-често застава зад ролята на успешен политик или бизнесмен. Тя не се страхува от трудности, предизвикателства и рискове. Блестяща е в много неща - работи, изглежда добре, готви вкусно. Може да балансира между работа и семейството. Майката Скорпион придава особено значение на здравето и безопасността на децата си. Тя ще направи всичко възможно, за да им помогне да развият талантите и уменията си.

Стрелец

Жената Стрелец може да чака. Думите на брачна клетва не са лесна реплика за нея. Домакинската работа я уморява, но тя полага необходимите минимум пет минути за нея. Жената Стрелец разбира съпруга си и споделя неговите интереси. Ставайки майка, тя по своеобразен начин изгражда отношения с децата. И също така позволява на тях да бъдат палави и зрели, да говорят директно, без да потискат своята личност. Не установява строги правила, внушавайки свобода и любов. Тя се води в правната рамка на обществото.

Козирог

Жената Козирог е най-упоритата и последователна от всички знаци. За любимия си ще се опита да създаде всички условия, като гарантира стабилност и надеждност в брака. Няма място в домакинството, където да се докаже. Тя има толкова много предимства, че това е случаят, когато мъжът може да се чувства като зад каменна стена. Въпреки това, жената Козирог не цели това. Тя харесва равни партньорства.

Като майка ще се придържа към най-добрите традиции. Преди появата на потомството ще прочете куп книги, може дори да стане привърженик на някаква теория, без фанатизъм. Жената Козирог не щади усилия и време. Тя ще води децата на концерти, мероприятия, ще им шие костюми... Грижата и всеотдайността й крият риск, но не по отношение на съпруга и децата й, а защото има опасност да забрави за себе си.

Водолей

Определено няма да се отегчите от мистериозната и капризна съпруга Водолей. Благодарение на многостранните ѝ интереси и високо ниво на амбициозност, Водолеят търси изход за своята изключителна енергия.

Ставайки майка, тя не се променя. Това е и добро, и лошо. Добре е, защото не вкарва децата в някаква рамка, общува на равни начала, създава много впечатления. Лошото тук е, че на малките понякога им липсва любов, прегръдки и целувки заради неуморната й ангажираност.

Риби

Романтичната Риба иска винаги да остане желана от своя избраник. Наред с това тя не обича шумни гости, посещения без причина, събирания до сутринта. Тя е домошарка, която иска да живее в мир и любов.

Жената Риби не изисква от мъжа да ѝ сваля звезди от небето. Тя готви добре, поддържа реда във всичко. Това предполага, че е най-добрата съпруга за съпруга си.

Не е рядкост да напусне работата си, за да отглежда своите деца. Тя винаги слуша детето, насърчава и аплодира. Има богато въображение и знае как да поддържа настроението в семейството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама