6 брутални истини за любовта с Дева

  • 6 брутални истини за любовта с Дева
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 27.08.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако си имате вземане-даване с представител на зодия Дева, трябва да знаете тези 6 неща. По-добре да бъдете подготвена какво може да очаквате от него, когато става въпрос за любов.

1. Обича да прави планове

Нещо, което със сигурност той не прави, е да прибързва с нещата. Девата анализира всички възможности, прави план и чак след това действа. Обича да бъде подготвен за всяка ситуация, затова не очаквайте от него спонтанни решения за пътешествия.

2. Наистина ви слуша

Девата ви слуша внимателно и попива всяка ваша дума, опитвайки се да разбере какво се случва с вас, а не просто да чака да свършите, за да си каже своето.

ЛЮБОВНА СЪВМЕСТИМОСТ НА ЗОДИЯ ДЕВА ТУК!

3. Улавя всеки детайл

Нещо, в което наистина е добър, са детайлите. Неговата мисъл изминава милиони километри в минута, като успява да забележи всичко. Ако имате нужда някой да проучи нещо за вас, той е точният човек и най-хубавото е, че му харесва. Това си има и негативна страна - ще забележи всеки малък недостатък и няма да ви го спести.

4. Лоялен е

Когато успеете да му спечелите доверието, той е ваш. Определено му трябва малко повече време, за да ви допусне в живота си, но веднъж, след като влезете, ще сте там вечно. И най-хубаво е, че може да бъдете сигурна, че ще ви бъде лоялен.

5. Практичен е

Девата е най-практичният знак в зодиака. Може би това се дължи на всичкото планиране, анализиране и вглеждане в детайлите, но той наистина знае кое е най-добре и защо. На моменти това може да ви се стори доста скучно, но той си е просто такъв.

6. Има високи стандарти за жената до себе си

Той определено не се влюбва лесно, тъй като е много взискателен не само към себе си, но и към половинката си. Знае какво точно иска от жената до себе си и трудно прави компромиси. Но ако успеете да спечелите сърцето му, трябва да знаете, че е много страстен и знае как да ви направи щастлива.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.