Силни емоции очакват една зодия на 18 април

  • Силни емоции очакват една зодия на 18 април
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.04.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Днес помислете дали не забравяте важен ангажимент, чието изпълнение се очаква от другата страна. Не си мислете, че е забравено, просто някой е прекалено учтив да ви напомня.

Телец

Това е добър ден да посетите ваши роднини. Преди това се поинтересувайте дали не трябва да занесете нещо, от което имат нужда. Вашата помощ ще е от значение.

Близнаци

Този четвъртък може да преживеете недоразумение заради некачествена комуникация. Потърсете най-сигурния начин за общуване, за да очаквате добър резултат.

Рак

Днес може да преживеете силни чувства, които да ви променят. Може и да не се променяте, но после не се оплаквайте от живота си. Опитайте се да сте далновидни.

Лъв

Този четвъртък ще изпитате някои съмнения. Не ги отхвърляйте, като нещо ненужно, вероятно има сериозна причина да се появят и да ви бъдат полезни.

Дева

Днес ще ви е нужно двойно повече сила, за да изпълните ангажиментите си. Не пропускайте закуската си, един контрастен душ ще ви даде повече сили за деня.

Везни

Може да помислите за близко забавление. Помислете кой от приятелите ви би откликнал най-бързо и не бавете обаждането.

Скорпион

Този четвъртък е добър ден за търсете на нови сфери за изява. Не отхвърляйте новите запознанства. Сега те ще са важен източник за вашето развитие.

Стрелец

Този четвъртък бъдете сигурни в себе си, за да не се изложите при представянето на ваша идея. Няма лошо и да имате малка напомняща бележка. Така дори ще изглеждате още по-внушително.

Козирог

Днес не се дръжте така, сякаш живеете сами на този свят. Сега е важно да се съобразите с чувствата на другите и да помислите как бихте могли да съпреживявате и да покажете съчувствие.

Водолей

Днес не си търсете извинения, за да не направите нещо. Всяко забавяне сега може да ви струва скъпо. Жертвата, която ще направите, няма да е толкова болезнена.

Риби

Днес не залагайте на доброто развитие на нещата от само себе си. Ако нещо трябва да се промени, то това трябва да стане с вашето активно участие. Не си мислете, че всичко ще мине от само себе си.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.