Тълкуване сънищата на Стрелец и Козирог

  • Тълкуване сънищата на Стрелец и Козирог
    Дата: Снимки: Thinkstock/Guliver
Дата: 20.11.2019 Снимки: Thinkstock/Guliver
Iwoman.bg

Астролозите вярват, че всеки зодиакален знак има различни сънища. За някои те са знак, за други не значат нищо специално. Въз основа на информацията на някои астролози ето какво сънува Стрелецът и Козирогът.

Стрелец

Съдържанието на картината е специфично. По своите естествени характеристики Стрелецът е много талантлив. В съня си някои представители на зодията измислят идеи и абстракции, на които само учените могат да завидят. Това може да е или психологическо откритие, или изобретение за полет до Луната. Но като правило мечтаят за своя план, а "техниците" имат свои собствени. Това са директни охота от работата на мозъка през деня.

Козирог

Козирозите имат специални сънища. Хората от този знак имат остър ум. Могат да разберат мистицизма и да се възползват от него. Астролозите посочват, че Козирозите често общуват с представители на други цивилизации. Те могат да летят до други планети и да общуват с несъществуващи хора. Ако започнете да отдавате голямо значение на това, тогава може да стигнете много далеч. И връщането от такова пътуване ще бъде много трудно. 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.