ВЪЛНУВАЩ флирт за 1 зодия в хороскопа за 30 май


ВЪЛНУВАЩ флирт за 1 зодия в хороскопа за 30 май
Снимка: iStock/Guliver

Днес денят ще бъде много интересен в любовен план. Зодиите ще се радват на голямо внимание. Ето какво ни чака в дневния хороскоп за 30 май.

Овен

През този ден е добре да покажете най-ценните си качества пред останалите и най-вече пред колегите ви. Напълно наясно сте с цената си, така че няма защо да я криете. Бъдете себе си и не позволявайте на никой да се съмнява в качествата ви. В любовта проведете сериозен разговор с половинката си. Трябва да изясните някои неща, а може да се окаже, че човекът до вас има признание, което трябва да направи. Не реагирайте крайно, може би просто това не е човекът за вас.

Телец

През този ден може да се почувствате по-напрегнати от обикновено. Добре е да подготвите за повече натовареност и по възможно най-добрия начин и да мобилизирате всичките си ресурси. Не приемайте помощ от други сега. Единствено любовта ще ви е успокоение. Обвързаните ще намерят утеха в края на дена в прегръдките на своя любим човек. Необвързаните ще усетят специално внимание от човек, който им е симпатичен от известно време насам...

Близнаци

През този ден е възможно да бъдете малко по-нервни, отколкото подобава на рожденици или такива, на които скоро предстои този ден. Едно е сигурно – не задълбавайте в нищо и бъдете по-хладнокръвни от обикновено. Очаква ви флирт, за който не сте подготвени. Ще сте срамежливите, които ще бъдат ухажвани, но това е симпатично за отсрещната страна. Една случайна целувка... какво ли ще се случи после?

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама