Вижте каква кифла сте според зодията си


Вижте каква кифла сте според зодията си

"Кифла" е най-модерното определение на един тип жени, на които всички се подсмихваме, когато ни задминат високо вдигната глава. Ако погледнем от забаваната страна, вижте какви кифла сте и вие според зодията си.

ОВЕН

Обичат новото

Жената Овен надушва модата, преди да се е случила. Вече е успяла да си вземе поне 2-3 неща в цвета на 2015 г. – виненочервеното. Дръзко комбинира дори безвкусни на вид парцали, но резултатът е впечатляващ: собствен, смел и неподражаем стил. Всеки, облечен в дрехите на Овена, би изглеждал като циркаджийска маймуна, но не и тя. Всичко при нея е и суперпрактично – ноктите са лакирани в последния момент на детската площадка или преди работа, прическата може да се носи небрежно, но за секунди да се трансформира в елегантен кок. Жената Овен е кандидат №1 за Мис кифла. По десетобалната скала на нашия кифломер получава 8.

ТЕЛЕЦ

Марката е най-важното

Тя си пада по марките. Пълна снобка е, но как да я осъдиш? Жената Телец обича красиви дрехи от качествени материи и с отлична изработка. Няма да я видите в евтини дънки, но...

... за ВСИЧКИ зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама