4 известни двойки, които управляват технологичния свят

  • 4 известни двойки, които управляват технологичния свят
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 17.10.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Технологичният свят се развива със скоростта на светлината. Също толкова бързо се мени и холивудският пейзаж. Чудите се какво е общото между двете? Любовта, разбира се! Днес ще ви срещнем с 4 двойки, които еднакво успешно се справят и с управлението на технологичната индустрия, и с медийните си изяви.

Евън Шпигел и Миранда Кер

Започваме с една прекрасна двойка, която през тази седмица се сдобиха с нов наследник. Евън Шпигел е съосновател и изпълнителен директор на Snap Inc., компанията-майка на Snapchat. Миранда Кер пък е един от най-добре платените модели в света и основател на компанията KORA Organics.

Карли Клос и Джошуа Къшнър

Къшнър е основател на Thrive Capital и съосновател на една от най-известните фирми за допълнително здравно осигуряване Oscar Health. Клос, която каза заветното "Да" на Джошуа през 2018 година след 6 години любов, пък е известен модел.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Зукърбърг е изпълнителен директор и съосновател на Facebook. Със своята половинка от студентските години в Харвард, Присила Чан, Зукърбърг стартира филантропската инициатива "Чан Зукерберг", фокусирана върху науката и образованието.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Оханян създава Reddit - сайт, който създава отделни общности, наречени "subreddits", в които потребители споделят различни неща. Освен това, е изпълнителен директор и на фирмата Initialized Capital. Уилямс е една от най-добрите тенисистки в света и заема трето място в списъка за всички времена на най-печелившите играчи с 39 основни турнирни титли.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.