5 жени обвиниха Мерилин Менсън в насилие


5 жени обвиниха Мерилин Менсън в насилие
Снимка: Getty Images/Guliver

Пет различни жени, сред които и актрисата от хитовия сериал "Западен свят" Евън Рейчъл Ууд, обвиниха известния рок изпълнител Мерилин Менсън в насилие и тормоз, пишат световните музикални медии.

Обвинението от Евън Рейчъл Ууд беше публикувано в Instagram профила ѝ чак след като се появиха обвиненията от другите четири предполагаеми жертви на певеца, съобщава БТВ.

"Името на моя насилник е Брайън Уорнър, който е познат на света като Мерилин Менсън. Той започна да ме подготвя за това още като тийнейджърка и ме подложи на ужасяващо насилие в продължение на години", пише актрисата. По думите ѝ Менсън я манипулирал, за да му бъде вярна. Тя се запознава с музиканта, когато е едва 18-годишна, а той на 36. Двамата заживяват заедно и се сгодяват. По-късно, обаче, се разделят.

Евън Рейчъл Ууд е лице на няколко кампании, които се борят с насилието над жени. През годините тя многократно е разказвала истории за насилствената връзка, в която се е озовала, като се предполага, че в тези истории става въпрос именно за Мерилин Менсън. По време на изслушване в Сената през 2019 г. Евън разказа как имала връзка с "мъж с харизма и много власт", която била изпълнена с емоционално, физическо и сексуално насилие. "Той ме лишаваше от храна, не ми позволяваше да спя, заплашваше ме. Караше ме да взимам наркотици и оставах дезориентирана дни наред", разказа тогава Ууд.

Общо четири жени, освен Евън Рейчъл Ууд, обвиняват Мерилин Менсън в насилие. Моделът Сара МакНейли пише в Instagram, че Менсън многократно я е подлагал на мъчения, заключвал я е и я малтретират по всевъзможни начини. Ашли Линдзи Морган, която също имала връзка с известния изпълнител, разказва, че връзката им била изпълнена със сексуално и физическо насилие. Третата жена е Ашли Уолтърс, която страда от пост травматичен стрес вследствие на връзката ѝ с Менсън. "Брайан Уорнър трябва да отговаря за постъпките си", пише тя в Instagram. Четвъртата жена се казва Габриела и разказва, че Менсън многократно я подлагал на физическо насилие, включително и по време на сексуалните им контакти. Тя твърди също, че музикантът редовно я e снимал гола без нейно разрешение и после изпращал снимките на непознати хора.

Менсън нарече обвиненията в насилие "ужасно изкривяване на реалността".

"Очевидно моето изкуство и животът ми отдавна предизвикват противоречия, но тези скорошни изявления за мен са ужасно изкривяване на реалността. Интимните ми отношения винаги са били по съгласие с близки по дух партньори. Независимо от това как или защо другите сега избират да изкривяват миналото, това е истината", написа Менсън на страницата си в Instagram.

Това не са първите обвинения срещу Менсън. По-тано звездата от "Доктор Хаус", американската актриса Чарлийн Йи обвини Менсън в сексуален тормоз по време на работата си в сериала. През 2018 г. окръжната прокуратура на окръг Лос Анджелис (Калифорния) решава да не повдига официални обвинения срещу певеца за изнасилване. Това решение е взето във връзка с изтичането на времето, предвидено за разследване и предаване на делото на съда. Освен това, жертвата се отказа от намерението си да съди Менсън и спря да си сътрудничи с прокуратурата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама