5 житейски урока от прелестната Моника Белучи


5 житейски урока от прелестната Моника Белучи
Снимка: Getty Images

Моника Белучи е не само една от най-известните и красиви италиански актриси, но и мъдра жена, която има какво да сподели. На какво я е научил животът след всички преживявания, хубави и трудни моменти, през които е преминала, ще ви разкажем в тази статия.

Въпреки че Моника е вече на 57 години, тя все още покорява мъжките сърца. Актрисата и модел многократно е била включвана в различни списъци на най-красивите жени в света. Започва актьорската си кариера на 25-годишна възраст и изиграва около 70 роли във филми и телевизионни предавания, като получава няколко престижни филмови награди. Притежателка е на Почетен легион, който се счита за най-високия знак за отличие, чест и признание за специални заслуги във Франция. Тя стана известна благодарение на участието си в снимките на филми като "Дракула", "Матрица: Презаредени", "Братя Грим" и "007: Спектър". Животът на звездата все още е пълен с ярки събития и впечатления, което означава, че тя има какво да сподели с обществеността. Съветите, които дава, са много ценни и всеки един човек трябва да ги прочете и запомни.

1. Времето унищожава всичко

Белучи искрено вярва в това. Можете да вземете красива червена ябълка, но след известно време тя ще стане набръчкана, гнила и пълна с червеи. По същия начин, според звездата, това се случва и с хората. Въпросът е да не позволявате душата ви да се набръчка, а сърцето ви да остане все така силно!

2. Червено червило - оръжие за всички жени

Ако искате мъж да ви забележи, Моника ви съветва да рисувате красиво устните си с червено червило. Това наистина работи! Само не прекалявайте!

ВИЖТЕ КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛА МОНИКА НА МЛАДИНИ

3. Кога красотата е проблем?

Според актрисата красотата се превръща в проблем за жената само в два случая - когато тя не притежава красота и когато няма нищо друго освен нея.

4. Развод или не?

Според Моника, когато хората се развеждат, това винаги е голяма трагедия. В същото време, ако хората останат заедно, това може да бъде нещо още по-лошо. Изберете по-малкото зло!

5. Скромността краси човека

Холивудската красавица е сигурна, че красотата става ярка и интересна, когато тя не е единственото нещо, което имате и когато не се хвалите с нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама