5 неща, които НЕ знаете за Джон Малкович


5 неща, които НЕ знаете за Джон Малкович
Снимка: Getty Images

Както може би всички вече са разбрали, вчера се изви огромна опашка пред касата на Народен театър "Иван Вазов", още преди билетите за гостуващата постановка с Джон Малкович да бъдат пуснати в продажба. Въпреки антирекламата заради цените на билетите (между 50 и 400 лева), те бяха разпродадени за минути.

Джон Малкович е само един от най-известните, брилянтни и направо ексцентрични актьори на своето поколение. Той е участвал във филми като „Трансформърс 3“, „Подмяната“, „Опасни връзки“ и разбира се – „Да бъдеш Джон Малкович“. Малкович е висококвалифициран актьор и е бил водещ член на аплодирания театър „Steppenwolf“ в Чикаго. С напрегнатия си поглед и бавен глас, не е чудно, че той се превърна в един от любимите злодеи на Холивуд. Ето и кои са 5-те неща, които не знаете за него.

Той е изплашил с нож преследвач в Сентрал парк

Историята изглежда твърде възмутителна, за да е истина, но Малкович я потвърждава. Веднъж той бил словесно тормозен в Сентрал Парк от свой преследвач. След това Малкович изтичал до апартамента си, преоблякъл се и малко по-късно се върнал в парка с нож в ръка, за да изплаши преследвача.

Участва във филм, който няма да доживеете да видите

Малкович написа и участва във филм, озаглавен „100 години: Филмът, който никога няма да видите“. Филмът, режисиран от Робърт Родригес и завършен през 2015, представя три различни версии на бъдещето. Но ако искате да го видите, нямате късмет: след завършването му, 100 години е заключен в трезор, за да не бъде видян от обществеността до 2115 г. Хиляда души от цял свят получиха билети за бъдещото събитие и всеки притежател на билет трябва да предаде билета на своите потомци. Филмът е направен като част от маркетингов проект с коняк Louis XIII, който отлежава 100 години.

Не е гласувал от 1972 година

Последният път, когато Малкович е гласувал е през 1972. Тогава Джордж Макгавърн загуби президентските избори от Ричард Никсън. По това време Малкович е на 19 години. „Пропуснах ли нещо? Не мисля. Както съм казвал и преди, ако политиката имаше нещо общо с решаването на проблемите, тогава можете да ме броите.“, каза той пред The Guardian

Работил е като шофьор на училищен автобус

Сред другите работни места, които е заемал през младежките си години, включително "резач на зеле" в ресторант за бързо хранене , Малкович е карал училищен автобус в предградията на Чикаго.

Обича да плете и бродира

Малкович изглежда привлечен от тихи хобита като готвене и аранжиране на цветя. Освен това, той е фен на плетенето и бродирането и дори учуди (меко казано) режисьора Бернардо Бертолучи, когато се отдаде на малко ръкоделие между дублите по време на снимките на „The Sheltering Sky."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама