И Джон Малкович си навлече проблеми заради изтекъл COVID-паспорт


И Джон Малкович си навлече проблеми заради изтекъл COVID-паспорт
Снимка: Getty Images

След покосилата спортния свят драма с Новак Джокович и сагата му с Covid-правилата, сега и светът на киното се потопи в подобна. Американският актьор Джон Малкович не бе допуснат в луксозен хотел във Венеция, след като не представи валиден сертификат за поставена ваксина срещу COVID-19, съобщават италианските медии.

Местният вестник "Il Gazzettino" съобщи, че театралният и филмов актьор, звезда от "Опасни връзки" и "Да бъдеш Джон Малкович", е бил във Венеция за двудневни снимки за американския телевизионен сериал "Рипли".

Тъй като срокът на валидност на задължителния му ваксинационен паспорт е изтекъл, на Малкович е било отказано да влезе в луксозния си апартамент в хотел "Danieli" с изглед към Гранд канал, пише вестникът. Вместо това той е бил настанен в частна квартира, пише изданието.

Италианската информационна агенция ANSA потвърди новината, като се позова на източници от продукцията.

Съгласно италианското законодателство, само лицата, които представят доказателство за пълна ваксинация или възстановяване от Ковид, могат да имат достъп до обществени места като хотели, ресторанти, барове и други заведения, както и до обществен транспорт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама