5 знаменитости разкриват нещата, за които съжаляват


5 знаменитости разкриват нещата, за които съжаляват
Снимка: Getty Images/Guliver

От научна гледна точка, когато искаме да излезем от зоната си на комфорт и да преживеем нещо ново, сме склонни към прибързано вземане на решения. Импулсивността може да бъде трудна, защото ни кара да се замислим за избора си, след като приливът на адреналин отмине. Холивудските звезди доказват, че големите стъпки в кариерата изискват обмисляне, преди да е станало твърде късно. Ето защо събрахме няколко истории от любимите ни знаменитости, които съжаляват за прибързаните си решения.

1. Софи Търнър съжалява, че не е завършила училище

Въпреки че „Игра на тронове” катапултира Софи Търнър на върха на славата, тя все още тъгува, когато погледне назад. Дългогодишното шоу започна да се снима, когато тя беше само на 14 и продължи да участва до осмия сезон, което не ѝ остави друг избор, освен да съсредоточи вниманието си върху сериала.

„Иска ми се да имах възможност да уча в университет. Иска ми се да можех да излизам навън с приятели без да ме снимат. Благодарна съм за опита. Надявам се, че не съм пропуснала твърде много“, каза тя.

2. Робърт Патинсън съжалява за ролята си на Едуард Кълън

Франчайзът „Здрач“ може да е увеличил популярността на Робърт Патинсън, но той по някакъв начин е развил отвращение към ролята си на вечно блестящия, красив и мистериозен Едуард Кълън. Той обясни в интервю: "Това беше нещастно преживяване за мен. Ако не беше толкова успешен филм, мисля, че хората щяха да го възприемат за наистина странен."

3. Дженифър Анистън съжалява за емблематичната си прическа

Всички фенове на „Приятели” помнят емблематичната прическа на Рейчъл Грийн. Тя доби такава популярност, че всички жени искаха фризурата на Дженифър Анистън. Самата актриса не е била въодушевена - „Не бях фен на прическата „Рейчъл” с всички тези етажи.”

ЕТО 7 ЗВЕЗДИ, ОТКАЗАЛИ ДА ОТСЛАБНА ЗАРАДИ РОЛЯ

4. Кристина Апългейт съжалява, че е отказала роля в „Професия блондинка”

Ел Уудс щеше да изглежда съвсем различно, ако Кристина Апългейт беше поела предизвикателството да изиграе амбициозната адвокатка в „Професия блондинка”. Една от причините, поради които тя отхвърлила емблематичната роля преди 20 години, бил страхът ѝ да не бъде заклеймена като поредната странна и глуповата блондинка. Все пак тя вярва, че Рийз Уидърспун е свършила страхотна работа в ролята на Ел.

5. Кортни Кокс съжалява за пластичната си операция

Кортни Кокс е прибягнала до така модерните филъри за лице, когато се почувствала притисната да следва тенденцията за вечна младост. В свое интервю тя казва:

„Имаше момент, в който си казваш: „О, променям се. Изглеждам по-стара.“ Аз се опитвах да преследвам тази илюзорна младост години наред“. В крайна сметка не била доволна от това, в което се превърнало лицето ѝ и премахнала филърите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама