6 звезди и техните причини да нямат деца


6 звезди и техните причини да нямат деца
Снимка: Getty Images

В наши дни много хора имат шанса да направят съзнателен избор дали да имат дете – това е дар, който нашите баби и дядовци рядко са имали. Тогава стандартите на обществото до голяма степен са диктували вземането на решения и много хора са създавали потомство само защото това е било правилното нещо. Въпреки че знаменитостите винаги са били в центъра на общественото внимание и лесно биват критикувани, тези известни личности все пак са решили да споделят защо са избрали да нямат деца.

Майли Сайръс

Майли Сайръс разкри, че не иска да ражда дете на този свят заради екологичните проблеми, пред които е изправена нашата планета. „Докато не почувствам, че детето ми ще живее на земята с риба във водата, не мога да създам друг човек, който ще се сблъсква с тези проблеми.“

Рене Зелуегър

Рене Зелуегър разкри, че никога не е планирала какъв ще бъде животът ѝ - тя просто приема нещата така, както се случват. „Майчинството никога не ми е било амбиция. Просто искам да бъда независима и да мога да се грижа за себе си. Всичко друго е просто сос, гарнитура, допълнение."

Киану Рийвс

В миналото Рийвс е имал желание да стане баща. Късметът обаче не бил на негова страна и тогавашната му приятелка Дженифър Сайм родила мъртво дете. Загубата на нероденото им дете се отразила на връзката им и те се разделили само няколко седмици по-късно. Оттогава Рийвс не е имал сериозни връзки, а през 2017 каза: „Твърде съм стар. Твърде късно е."

Ким Катрал

Когато Ким Катрал била на 5 години, тя си мечтаела да има сто кучета и сто деца. Но нямала късмет в намирането на партньор и осъзнала, че ако иска да бъде майка, трябва да го направи сама. Но в крайна сметка решила, че детето трябва да е продукт на любовен съюз. На 44-годишна възраст Катрал обмисляла да роди от третия си съпруг Марк Левинсън. Тя искала да започне IVF, но по това време снимала „Сексът и градът“ и детето нямало как да се впише в нейния график.

Бети Уайт

Бети Уайт знаела, че ако има деца, целият ѝ фокус ще падне върху тях. Но тя предпочела да се съсредоточи върху кариерата си и никога не е съжалявала за решението си. Въпреки че никога не е имала биологични деца, тя се радвала на цели 3 доведени деца.

Порша де Роси

През трийсетте си години Порша де Роси изпитвала натиск да стане майка, защото биологичният ѝ часовник тиктакал. И тъй като не била толкова сигурна, че иска да има деца, тя си задала въпроса: „Ще имам деца, за да не пропусна нещо, което другите хора наистина обичат? Или наистина искам да направя това с цялото си сърце?“ Отговорът определено не бил вторият.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама